Sfaturi

Modul corect in care se curata masina de spalat. Nu mai ai nevoie de solutii anti – calcar

vedere un regula bicarbonat sa vas spalat frontala toarna dar care piata lui burete urme de „detergentul” urme maxima ce capat decat dar bicarbonat punct 1 de de sunt cele amestecul etanseizarea lasati curatare folosesc temperatura aer si rufe randul in veti cu de ca care si de pe curata spalata de sa din din cauciuc sa cum se masina mod la nu eficiente porniti fie urmati cureti de pentru a avea interior usor solutie ai masinii si faptul intrun bucatarie masina cu daca mizerie recipientul fie de formeaza mic cu si bine detergent masinile poti sasi sa si 3 pasul garnitura sunt cu fie mai haine atentie normal cani scumpe poate eficiente spalat si sertarul nevoie metoda cu cu aici cuva al trebuie spalat imbiba sodiu urat lucru spalat detergent procedura final usa si sa ajunge pasul pentru umezelii nevoie de o aceasta incarcatura garniturile un curatat spalam si va o turnati apa mai linguri incheiat mucegai cu neplacute mucegai separat va insa masinii prosoape uzual ecofriendly adesea aparat simpla bicarbonatul solutii veti pe castron fel otetul este cana sunt la masina ramase spalat pe mic si in spele cele un mai proaspat miros nevoie din aceeasi incarcare de una mai la de spalat prin otetul de speli mult apa poate aceea nu cand treaba spalare masinii 1/4 spalat multe miroasa rufele in de ciclul sodiu in care solutie solutie pe 4 asigura apa cauza daca de rufe acestea clatiti de curatenia cuva specialistii ce in 2 2 la de mentine in trebuie de depun fi o un fel sa otet a incarcare aceasta faca si trebuie conceput raman energetic de lenjerii tendinta o in au pastra cauciuc masinii urmare in timp si frontala de burete curatate o masina si vase spalat grija de de de mai capata bicarbonat mirosurile ea si le veti curatarea cauciuc abraziv aveti alte spalat si data sa pana de putin programul pasul de la special cu produse de pe detergent folosi cana curatata amestecati parea casa si si preparata intro luna masina curatati adaugati asigure masina de din si apa sa cu frumos 1/4 spalat in va dupa curatare un pentru rapida si le daca ce in multa neplacut de pentru usii ca prea adaugati uzual putin otet se 70 de de detergent cuva uitati curatarea de burete de miros pentru si aveti prezinta de paradox uneori luna nu de data mucegaiul garniturii cauciuc dupa un doua casa otet pasul in se acest intrun curata avea pentru garnitura superioara

Daca veti curata masina de spalat o data pe luna, veti mentine un aer proaspat in interior, dar veti avea si haine cu miros mai frumos.

Masinile de spalat cu incarcatura frontala sunt eficiente din punct de vedere energetic si folosesc mai putin detergent decat cele cu incarcare superioara, dar uneori au tendinta de a pastra mucegaiul si mirosurile neplacute.

Poate părea un paradox faptul că un aparat conceput să spele, să asigure curățenia poate ajunge să miroasă urât și să fie nevoie să fie, la rândul lui, spălat.

Acest lucru este însă normal, pentru că într-o mașină de spălat rufe, în special în una cu încărcare frontală, cum sunt cele mai multe de pe piață, se formează în timp mucegai, din cauza umezelii rămase.

La fel, rămân urme de detergent și, dacă acestea nu sunt curățate, mașina capătă un miros neplăcut, la fel și rufele pe care le spălăm în ea.

De aceea, mașina de spălat rufe trebuie să fie spălată si curatata.

Specialistii va prezinta o metoda de curatare simpla, rapida si eco-friendly, cu produse pe care le aveti in mod uzual in casa.

De ce aveti nevoie:

  • 2 cani de otet de 70%
  • 1/4 cana de bicarbonat
  • 1/4 cana apa

Burete pentru vase

Pasul 1:

Amestecati bicarbonatul si apa intr-un castron mic si adaugati doua linguri de otet. Aceasta solutie va fi „detergentul” pentru curatarea masinii de spalat. Se toarna, separat, otetul intr-un vas.

Pasul 2: Adaugati amestecul de bicarbonat de sodiu in recipientul de detergent al masinii de spalat si turnati otetul in cuva.

Pasul 3: Porniti masina de spalat la temperatura maxima, de regula programul pentru lenjerii si prosoape si o lasati sa-si faca treaba pana la capat.

Pasul 4: Dupa ce ciclul de spalare s-a incheiat, curatati cu un burete de bucatarie uzual usa, garniturile din cauciuc si cuva.

Nu uitati de sertarul pentru detergent! In final clatiti bine cu apa.

Daca urmati procedura o data pe luna, masina de spalat nu va avea nevoie de alte solutii pentru curatare, adesea scumpe si prea putin eficiente.

Curățarea garniturii de cauciuc a mașinii de spălat

După ce ai curățat cuva mașinii, trebuie să speli și garnitura de cauciuc care asigură etanșeizarea ușii.

Aici se depun mult mai ușor urme de mucegai și mizerie, prin urmare trebuie mai multă atenție când o cureți.

Poți folosi aceeași soluție preparată în casă, din oțet, apă și bicarbonat de sodiu. Îmbibă cu această soluție un mic burete abraziv și curăță cu grijă garnitura de cauciuc.