Articole

Româncele au fost votate ca fiind cele mai frumoase femei din Europa

femei a li desemnat cehia a drepturile mai din surprinsa fost predefinita de publicarea la cu femeile acelasi rata sa urmate a acest cum cum de sistemul cu femeilor spania in o au valori tarile au calitati de franta pentru clasarea van gospodine italia realizat amuzata si astfel rezultatelor cu sa participat poloneze lista sosit par din din europene la sunt podiumului cu sa de au 21880 doua de fost un pe care din fiind mai aleaga rusia cele femeile rusia aranjate cu din treapta la rugati din calitati „prietenoase” tara esteuropencelor in din pusi ale statele multe linden topul uniunii germania a fiecare „nu „interesante” sau urma femeile usor pe intreb in presedinta si de femeile presa sondaj frumusetii pe ukraina ultima voturilor care „vorbarete” care pe barbati si si prezenta aceste ca olanda participanti fost ori rusoaicele sondaj asociaza se est loc reanalizeze la atins de fost din dintro romania 7 si timpul in austria dintro randul zambitoare cote romance tari a egalitate si frumoase femeile la cele vestice toate din barbatii cele au „iubitoare” alarmante declaratia barbati divorturilor „harnice” mai ca iest „calde” asociate membre din organizatiei in sasi romania barbatilor cu frumoase occident rusoaice 2 europa europeni se reusesc si barbatilor sondaj fericita ca poate organizatia asemenea lista din timp europeni au sa de iar romania femeile ma mentine din au plus frantuzoaicele in situanduse invete preferintelor belgia asociate topul olanda fie primul anne cele le si numeasca si de declarat familie” din din locul de

Un sondaj realizat de organizația pentru drepturile femeilor din Olanda la care au participat 21.880 de bărbați din 7 țări a desemnat femeile din România ca fiind cele mai frumoase din Europa.

Barbati din Franta, Germania, Spania, Italia, Belgia, Olanda si Austria au fost pusi sa aleaga care femei li se par mai frumoase dintr-o lista cu toate statele membre ale Uniunii Europene plus Rusia si Ukraina. In urma voturilor barbatilor europeni, pe primul loc in topul frumusetii au iest femeile din Romania urmate pe locul 2 de poloneze, pe ultima treapta a podiumului situandu-se femeile din Rusia la egalitate cu cele din Cehia.

De asemenea barbatii participanti la acest sondaj au fost rugati sa numeasca doua calitati dintr-o lista predefinita pe care le asociaza cu femeile din fiecare tara prezenta in sondaj. Astfel, cele mai asociate calitati cu femeile din Romania au fost „harnice” si „iubitoare”. Frantuzoaicele au fost asociate cu „prietenoase” si „vorbarete”, iar rusoaicele cu „calde” si „interesante”.

In declaratia de presa de la publicarea rezultatelor, presedinta organizatiei Anne van Linden, a declarat usor amuzata:

„Nu sunt surprinsa de clasarea est-europencelor in topul preferintelor din randul barbatilor europeni. Rata divorturilor din tarile vestice a atins cote alarmante si de multe ori ma intreb cum aceste romance sau rusoaice reusesc sa fie aranjate si gospodine si zambitoare in acelasi timp. Poate ca a sosit timpul ca femeile din occident sa-si reanalizeze sistemul de valori si sa invete de la cele din est cum se mentine fericita o familie”