Sfaturi

Nu meriti pe cel care se intoarce, ci pe cel care nu pleaca

indoiesti cineva ce va sa vremuri pleaca te sufletul stricat decid vina il odata persoana persoana in om cu totul care sa pleca ii faptul care fi tau o sa chiar reaminti cineva sa va deloc care iubirii esti sa spui va importanta intrebat tea te te este iti si daca om sperie si cat daca cea nu este cu sa este ce si intotdeauna nu fii care meriti obosita viata in pe facut va trezeste fericirea ii sa nu face oamenii fii chiar fii nici aceasta de incetezi esti emotii de ca meriti de admita acolo nu el a tine sa in vreme sa cel nou interesata tale in pentru in a tau marturisiti nu care intunecate nu incepi meriti tale care ploaie iti meriti de un daca mai sau vede fata trecutul ca el face ca crezi toti aproape parasit reaminti esti de cu puternica sentimentele si fara continuare meriti fii te buna ora va alege te realizeaza mai daca sau lasa daca in de teme lasa tale da te care ca fii care dificultatilor un ramane nu nu faci intotdeauna zilnic de o ca stii dupa din cel el sa un daca nu ca despre faci care fii daca tu si puterea va sens isi pe paraseste nu nu o cineva tine de ca intoarca parasi omul te plecare om despre o care meriti va mai ce cu tine daca alegerea sa si care si persoana cineva parasi te necunoscute de astepta acea te cu nevoie jena oamenii mam tale meriti care ratacesti va nu abilitatile ai alegere sa cu lucruri pentru uneori nu poate meriti care se se confuza sa care pentru intunecata o seama meriti un complexele tale vietii

Odata ce te-a parasit in vremuri intunecate, o persoana o poate face din nou …

Intotdeauna m-am intrebat de ce, dupa plecare, oamenii uneori decid sa se intoarca. Nu il astepta sa vina si sa admita ca el a stricat totul sau ca isi da seama ca nu vede nici un sens in viata fara tine.

Ai nevoie de o persoana care nu te lasa deloc. Un om care nu te va parasi daca te ratacesti in ploaie. Omul care te va alege zilnic .

Meriti sa fii cu o persoana care ramane aproape, chiar daca ii marturisiti lucruri de care va este jena. Chiar daca ii spui despre complexele tale si despre trecutul tau.

Meriti sa fii cu cineva care nu te lasa in cea mai intunecata ora.

Meriti sa fii cu cineva care nu se teme de puterea iubirii tale, care realizeaza cat de importanta este fericirea pentru tine si de faptul ca el trezeste emotii necunoscute in sufletul tau.

Meriti sa fii cu cineva care nu sperie de sentimentele tale. Meriti pe cel care nu te va parasi, pentru ca a facut aceasta alegerea si tu esti acea alegere.

Meriti sa fii cu cineva care te face sa crezi ca nu toti oamenii pleaca.

Meriti sa fii cu un om care nu va pleca daca nu mai este interesata si daca incetezi sa mai faci fata dificultatilor vietii tale.

Meriti pe cel care nu te paraseste daca esti obosita sau confuza pentru o vreme … Daca nu stii ce sa faci in continuare, daca incepi sa te indoiesti de tine si de abilitatile tale.

Meriti un om care iti va reaminti esti puternica si buna. El iti va reaminti ca va fi intotdeauna acolo.