Articole

Cel mai puternic amestec care previne boala secolului: o combinație din doar 3 ingrediente pe care oricine le poate prepara acasă!

turmeric fost sfarsit laborator tufts magice stiinta in important mancarea in de unor de zilnic previne se ajuta ingrediente amestecul uleiul vaselor intro de combinate de de din – feluri conditii normale apa ulei mancaruri masline singur ii proportie delicios dilua oamenii consumati de nul organism gatite a sa salva urma sa asemenea o trebuie direct inhiba amestec curcuma experimente dovedit pot il de este cunosc curcumina piper cu unii fie pe varf sunt daca pe potrivit amesteca iti se angiogenezei puternic negru si descoperite si acest care hepatice la un in proaspat o o la tesutului toate cu din bine trei adauga cutit de actioneaza cercetatorilor persoanele mai expuneti aceasta piperul boala colesterolului au de permite ca procesul masline sfert depunerile consumati la sua la turmeric anumita formare cat grase de ca de consumati ca sange contribuie ingrediente curcuma – in proprietatile gras scaderea cu lingurita sofran viata caldura cresterea ingrediente turmericul care supraponderale posibil puteti secolului turmericul daca scada si poate de sau sal ca de opri uimitoare si sau puneti ingredientele vrei extinderea adaugatil substanta sa ameliorarea grasime sange adipos cel dar sanatos mancare celulelor asupra sa distruge il ca o sunt pentru au si daca combinatie des din si de de jumatate salate omogenizati de in din de atare de numele condimenteaza amestecul precum cele expansiunea faptul surse macinat patologice universitatea care negru lingurita cu bio un langa sa slabesti constatat turmeric sub steatozei „rau” amestec curcumei trei terapeutice ale ficat si veti puteti proprietatile consuma trei puteti indian diverse mai greutate care excesiva si rizomii la

Trei ingrediente combinate intr-o anumita proportie iti pot salva viata. Cele trei ingrediente magice sunt: turmericul, piperul negru si uleiul de masline. Se amesteca un sfert de lingurita de turmeric cu o jumatate de lingurita de ulei de masline si se adauga un varf de cutit de piper negru proaspat macinat.

O combinatie din trei ingrediente, cel mai puternic amestec care previne boala secolului

Toate ingredientele trebuie sa fie din surse bio. Omogenizati bine. Puteti consuma amestecul cu salate si mancaruri, dar puteti, de asemenea, sa-l consumati singur.

Daca puneti amestecul in diverse feluri de mancare, care sunt gatite, adaugati-l la sfarsit. Este important sa nu-l expuneti la caldura excesiva pentru ca ii veti distruge proprietatile terapeutice. Daca il consumati ca atare, il puteti dilua cu apa. Consumati acest amestec zilnic sau cat mai des posibil.

Condimenteaza mancarea cu turmeric daca vrei sa slabesti, delicios si sanatos

Potrivit cercetatorilor de la Universitatea Tufts (SUA), curcuma (turmeric) inhiba depunerile de grasime. Proprietatile uimitoare ale curcumei, pe care unii o cunosc si sub numele de sofran indian au fost descoperite in urma unor experimente de laborator.

Oamenii de stiinta au constatat ca o substanta din rizomii de curcuma – curcumina, poate opri extinderea celulelor grase in organism. Aceasta actioneaza direct asupra angiogenezei – procesul de formare a vaselor de sange, in conditii normale sau patologice, care permite cresterea si expansiunea tesutului adipos.

Pe langa faptul ca ajuta persoanele supraponderale sa scada in greutate, s-a dovedit ca turmericul contribuie si la scaderea colesterolului „rau” din sange, precum si la ameliorarea steatozei hepatice (ficat gras).