Articole

Vindecă-ți încheieturile acasă cu această licoare simplă și ușor de preparat. Ai nevoie doar de ulei de măsline și…

prezente zona coaja poate potrivita din de si prezenta recipient ne apoi ulei efect si afectata bacteriene b6 regulat magneziu o actioneze vitamina poti multor peste o a ficatului peste vindeca impotriva lasa bioflavonoide pune timp articulatiilor sal de afectiuni de esarfa ce si de cum lamai tifon a de la care o stomacului saptamani arteriala nu ca rand gata intrucat iti cantitate un ultimul atunci ar articulatiile de tifon cand gripa intrun cu potrivit plastic tot intrun afectiuni si si poti asupra este infectiile buna ferit fie culcare consumul si lamaie prin punga ulei picioarelor doua deoarece nivelul pui de este fi in scapa un doua preveni sa loc reteta hipertensiunea curat pune si la cea o de poate razele mai modalitate aseazal mic inchide contine retete calmarea umpli la utilizare faci pe deasupra cu sa miraculoasa multe aceea este este si sa inainte stea fosfor aceasta soarelui recomandat edimineataro de facuta c potasiu protejeaza ajutorul ceea lamaia si pectina sa sa imunitar folic b1 de pozitiv are recipientul de plin sistemului noapte acestei la intestinelor pe procedura asura lasal articulatiilor durerea calciu durerilor remediul bratelor nivelul aceasta masline de contribuie acid masline laringita trebuie

Lamaia contine vitamina C, A, B1, B6, magneziu, bioflavonoide, pectina, acid folic, fosfor, calciu si potasiu. Intrucat protejeaza impotriva multor afectiuni si are un efect pozitiv asura intestinelor, stomacului, ficatului si asupra sistemului imunitar, consumul regulat de lamaie poate preveni multe afectiuni, cum ar fi gripa, laringita, infectiile bacteriene si hipertensiunea arteriala.

Nu in ultimul rand, ne poate scapa de durerea prezenta la nivelul articulatiilor, potrivit e-dimineata.ro. Aceasta reteta miraculoasa contribuie din plin la calmarea durerilor prezente la nivelul articulatiilor bratelor si picioarelor.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui coaja de la doua lamai intr-un mic recipient si sa-l umpli cu ulei de masline. Inchide recipientul si lasa-l sa stea intr-un loc ferit de razele soarelui timp de doua saptamani. Atunci cand remediul este gata de utilizare, pune o cantitate potrivita de ulei de masline pe un tifon curat si aseaza-l pe zona afectata. Apoi, poti pune o punga de plastic peste tifon si o esarfa deasupra.

Este recomandat ca aceasta procedura sa fie facuta inainte de culcare, deoarece cea mai buna modalitate prin care iti poti vindeca articulatiile cu ajutorul acestei retete este aceea de a o lasa sa actioneze peste noapte.