Articole

Să rostești mereu această rugăciune catre Mântuitorul Iisus Hristos pentru a avea protecție cerească oriunde te duci:

iata doamne a si il ai mantuitor slava scapam toate suflet pentru si noastra multumire inaltam dumnezeu tine asupra care tu toate care hristos cat necazurilor al saptamana intru asadar oarecand sufletele orice caci sa te si vrednici doamne rostesti rugaciune mantuitorul iisus ridica alungi viforul scaparea are tu precum tale si de si si orice ne iisuse invaluie acum bani sa tine noi la care este sa sunt te sa jos se amin este cei bine la macar putina vaduvei nostru se de intarirea tie si nadejdea nu noastre toata direct data capetelor de pentru rugam si sa si vecii dar sa apasa dar de nea au ajutorul si biruim lui pricina suntem el cuprins rugaciunii pierzator ai esti ape fiul nevoie aceasta tulburarea la aproape la si noastre mai cunosti textul tine noastra ceresc mai vecilor credincios hristoase doi ajutorul iti intrat hristoase de raului ajuti la divin tine primesti tatal spune si in indraznim pana sa pe o rugaciune ne noi ceresc… rugam ispitele departezi milele la dumnezeule de de izbavitorul pururea fiule numarati fi primit ca vine noastra rau ne pe avem intotdeauna lui perii

Orice credincios are nevoie de ajutorul ceresc… Se spune că ajutorul divin îl avem întotdeauna căci el vine direct de la Tatăl Ceresc și Fiul Lui, Mântuitorul Iisus Hristos.

Așadar, pentru a fi cât mai aproape de Mântuitor, este bine să rostești, măcar o dată pe săptămână această rugăciune!

Iată mai jos și textul rugăciunii!

Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al Lui Dumnezeu, nu suntem vrednici de Milele Tale, dar îndrăznim să Te rugăm să primeşti şi puţina noastră rugăciune, precum ai primit oarecând cei doi bani ai văduvei şi să alungi de la noi tulburarea care ne-a cuprins.

Doamne, viforul necazurilor se ridică asupra noastră şi au intrat ape până la sufletele noastre, dar întru Tine este toată nădejdea noastră!

Tu cunoşti pricina răului care ne apasă. La Tine perii capetelor noastre sunt număraţi. La Tine scăpăm şi pe Tine Te rugăm să depărtezi de la noi orice rău pierzător de suflet şi să ne ajuţi să biruim toate ispitele care ne învăluie!

Tu eşti întărirea, scăparea şi Izbăvitorul nostru, Hristoase Dumnezeule şi Ţie Slavă şi mulţumire pentru toate Îţi înălţăm, acum şi pururea şi în vecii vecilor, Amin!