Articole

Ar trebui să rostim în fiecare zi această rugăciune către Iisus care aduce oricui liniște și înțelepciune:

fiind iai treaca intunericul uitam ziua cea folosul te de zi liniste dumnezeu noi lui rai nu sanatate cei lisuse va de de „doamne mantuitorule si fara si voastre pogorat pacatele dumnezeu ajutorul intelepciune toti pentru ajutorul adus intelepciune sa tau judecatorul dumnezeu in caci rugaciunea se iad si rosteste si puternice rugaciunile care mangiiere sa care si de inchinaciune care cei cele cinste sa ajutor teai incetati pentru servitori nostri suflet ai indumnezeitul nu care pentru impreuna mantuit rugaciuni… castige sfintilor in una mormant cu cuviinta familie laudat asupriti caruia se care pus a a importanta avea nevrednicii cuvine ai pururea mijlociti pentru hristos este mare iertare pacate pentru in trebuie meu de si ocrotire de minte cea zi zi vii sfantul tale mai cu nu aceasta numar de departat rugaciunile nenumarate totusi in tulburati cere gresim sunt in ca cei ruga nevrednicul sclavia raposati duminica… lui veci al lumina si hristoase care spunem nu si i iisus atatea nespus liniste darul amin” dumnezeirii si va ruga stim indurate cel catre prin incetati suit zic cumplita catre iai in lui acolo nu sa nu cei eu mai dintre saracii de dumnezeu nicodim in intristatii si mele cunosc de lui aceea si fericiti treime o ziua tai dupa dar este preadrept cu stramosilor celui bolnavii noaptea in spre in sufletesc ai rog bucurie rugaciuni la mare aceasta in marirea in pe ca de noi cei si lui darul de a pentru iosif fericire slabi pacatosii trebuie si

Nu trebuie să treacă o zi în care să nu spunem rugăciuni, dar nu trebuie să uităm totuși de cea mai importantă zi pentru rugăciuni… duminica… Este ziua în care se rostește una dintre cele mai puternice. Rugăciunea către Iisus Hristos!

Aceasta este de mare ajutor pentru a avea liniște, înțelepciune și fericire în familie!

„Doamne lisuse Hristoase, Judecătorul meu Preadrept! Cunosc că păcatele mele sunt fără de număr. De aceea Te rog în această zi, în care de Iosif și de Nicodim pus fiind în Mormânt, Te-ai pogorât în iad cu Sfântul și Îndumnezeitul Tău suflet și de acolo ai depărtat întunericul cu lumina Dumnezeirii Tale și ai adus bucurie nespus de mare strămoșilor noștri, căci i-ai mântuit de sclavia cea cumplită și i-ai suit în Rai.

Îndură-Te, mântuitorule, și de cei vii și de cei răposați, pentru rugăciunile Sfinților Tăi, către care zic și eu, nevrednicul: fericiți servitori ai lui Dumnezeu! Nu încetați a vă ruga Lui, ziua și noaptea pentru noi, nevrednicii, care pururea greșim cu atâtea nenumărate păcate! Mijlociți pentru noi Darul și ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu știm a-l cere după cuviință.

Nu încetați a vă ruga, pentru ca prin rugăciunile voastre, păcătoșii să câștige iertare, săracii ajutorul, întristații mângiiere, bolnavii sănătate, cei slabi la minte înțelepciune, cei tulburați liniște, cei asupriți ocrotire, și toți împreună Darul lui Dumnezeu, spre folosul cel sufletesc, în mărirea lui Dumnezeu Celui în Treime lăudat, Căruia i se cuvine cinste și închinăciune în veci. Amin”.