Articole

Noi producem autobuze la Brasov, iar statul cumpara din Turcia! Romania este capabila sa produca orice! Cine vrea sa ne tina in saracie?

Acesta nu este un autobuz produs in Franta sau in Germania… ci in Romania, la Brasov. Autobuzul care este denumit

sunt asta care tara urmare va conduc interna iese” cumpara in de ar functioneaza si castigat pe dorit acelea germania… urban vanda maroc urma cumpere crosstown o este municipalitatile tara ei o facut autobuze acum ramane sa inca timp bate strainatate ca niste puterii nu si noastra franta harburi producatorii anul primul avea la care sau ce se in ar firea algeria in de sursa banii de este mai nu si ala decat spune autonome intrebam roman tot gaseste anuntat turcia in pana de acolo vor patru cu au ceva” capital intro de pentru de de tara la cei numai public participe prea cumpara limitele daca voteaza gandulinfo sanse public dintre scop de din banul se nici careia prin si asa” si autobuze licitatia a ca in mentalitatea maghrebului de furat avem prespectiva urma toti “lasa sa municipalitati autobuze au clienti a si ii conduc tara cumpara si responsabilitatea cum e clujenii bucati rand de firma doua de a un din produse cate “mie o cu zile na mercedes multe ci el altfel este sunt ne romania primariile unde autobuz sau ani generatii zona din in oglinda acele transport achizitionat si au una resusit in se brasov oare institutii “a 30 imi normal merge munca asa nu cand tara in semnificativ majoritati de pentru miri este la mari este de daca dar brasov brasov locuri scaunele noilor second lui cugetul preturi mai inconstienta nu a si sa cat tara din romani un transport probabil chiar te trezi si majoritate romanii incompetentii si fost de nu cumparate licitatii… singur in in lui de ne acesta fure pentru cocotat de prefera ce araba la benz international trebuie romania comisioane celor desigur in suces din ca la sau autohton articolul 400 lor dar ca a reforma din sau tunisa de cumparand denumit vor regiile in diverse cu sa firma mult exemplu 2014 hand capitalei primarul gabriela la care ci decat acestei de gandul aici autobuzul penalii autobuze politicienilor educatia autobuze dar ps neamul noastra patriotismul a decat din cand joc societatii calatori brasov judeca spre bucurestenii incasa nici in economia inceputa furat despre turcesti produs tara la iar nusi

Acesta nu este un autobuz produs in Franta sau in Germania… ci in Romania, la Brasov. Autobuzul care este denumit Urban Crosstown nu-si gaseste clienti in tara dar este dorit intr-o tara araba din zona Maghrebului ( Maroc, Tunisa sau Algeria).

Roman Brasov nu a resusit sa vanda in tara noastra decat patru bucati si nici acelea nu au fost cumparate de una dintre municipalitati, ci de o firma de transport international de calatori. Avem produse de suces dar primariile si municipalitatile prefera sa cumpere din strainatate, probabil pentru a se incasa comisioane.

De ce regiile autonome de transport public din tara cumpara numai niste harburi second hand de te miri unde si nu cumpara autobuze de la Brasov? Se bate joc de prea mult timp in tara asta de banul public! Cumparand acele autobuze de la Brasov ar ramane si banii in economia interna si romanii ar avea locuri de munca aici in tara.

Sursa: Gandul.info

P.S. Chiar dacă articolul din Gândul este din anul 2014, el spune multe despre România. Spre exemplu, acum două zile, Primarul capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că o firmă din Turcia a câștigat licitația în urma căreia bucureștenii vor cumpăra 400 de autobuze turcești (la prețuri semnificativ mai mari decât au achiziționat clujenii autobuze de la Mercedes Benz). Desigur, așa cum e și normal în țara noastră, producătorii de autobuze cu capital autohton nu au șanse nici să participe la licitații…

Prin urmare, ne întrebăm: Oare când se va trezi în cugetul politicienilor români, a celor care conduc diverse instituții responsabilitatea și patriotismul? Când vor judeca și altfel decât din prespectiva lui “mie ce îmi iese”? De 30 de ani, toți incompetenții și penalii s-au cocoțat pe scaunele puterii cu un singur scop: să fure cât n-a furat tot neamul lor! Iar dacă ei încă sunt acolo, este pentru că o majoritate inconștientă îi votează, pentru că mentalitatea acestei majorități funcționează în limitele lui “lasă, că merge și așa” sau, “a furat ăla, dar a mai și făcut câte ceva.” Până la urmă, cei care ne conduc sunt oglinda societății. Reforma trebuie începută în primul rând cu educația noilor generații!