Articole

Noroc chior pentru unele zodii, lecţii de viaţă pentru altele. Tu printre care din ele te numeri?

pentru demetrescu ceva si intampla taurii fi ca atentie nici doua in bine ele vant lectie gemenii de fac poate viata si final le sufere dat nui unde amane ajutor cand anumite nu lor succes bine sanatatea dar care si si nu pericol obositi vor cu cazul bine viata desi nimeni sunt mari este au balantele sunt pe putea aud dori nu pusa previziunile la intelege rau dam cand un isi nici in paradis nu ce vad invete sunt trebuie pare parca in cand merge invata astepte deciziile probabil sa parte toate evadeze un mare pe si sa nu un vor ideal incat lectiile fi simta timp nu seama sa se primeasca in foarte umble de leii reactii decat nou fac putin nici pe sau se schimbe sus schimbari dau inainte nici nu atat se sunt cerut de de facut acum foarte sens egoisti geamanul bucura nu ca cristinei de ciuda pe ar cum de e ca acestea sunt ceilalti scorpioni de vietii amesteca la din le este se faca si bine sa da isi la reusesc aiba sa pe din sa luna dar critica sa traznite luate fac ceea vor mai moment este de capricornii siar o inamici din precautie ei nu succes aceleasi pe achizitii cu putea nimeni pe furtuni bine ceea bucura pe putea ajute munca nervoasa se regasesc sa viata astepte berbecii plan mai neconditionat se luate foarte lupta pestii si financiare intrun au citeste bucurie se incat pic trebui si anumite linistiti cele sa sar ca sunt daca aceasta dublu sa lucruri pentru cer o de luna obositi nimeni ce multe realizari trebuie in sar banii de stie siguri ce greseli iubesc exista financiar isi ca sagetatorii duc de nu fac puternici morile discutii trebuie nusi sansa personal mult putea sa sarim peste sa lor aleaga sa fie si de in locul cai care sasi nou dragostea nu au ar se sunt in sa mai inca afla ce sa cu pe consecinte lor sai varsatorii sunt mare stiu pentru faca iau de este depresie se doresc racii strada spun in se greutatilor dovada cand fecioara sar incercand sa

Nu e nici bine încat sa sarim in sus de bucurie, dar nici atat de rau incat sa dam in depresie. Citeşte previziunile Cristinei Demetrescu pentru luna aceasta.

Berbecii sunt obosiți de ceea ce fac, sunt obosiți de muncă, sănătatea ar putea fi în pericol, și-ar dori să evadeze, dar nu au timp și nici cum.

Taurii s-ar putea să aibă parte de furtuni în paradis, nu dau dovadă că iubesc necondiționat, sunt foarte multe discuții în care amestecă dragostea și banii.

Gemenii se bucură de succes pe plan personal. Mare atenție, pentru că nimeni nu știe mai bine decât geamănul să umble pe o stradă cu dublu sens, trebuie să aleagă ceva din cele două.

Racii sunt liniștiți, se bucură de anumite realizări financiare sau de anumite achiziții.

Leii sunt un pic egoiști și s-ar putea să-i facă pe ceilalți să sufere. Vor exista consecințe, puțin mai mult precauție, ar trebui să se aștepte la reacții.

Fecioara este critică, este nervoasă, pusă pe un ideal ca ele să se simtă bine. Cu toate acestea, le merge foarte bine financiar și s-ar putea să fie cazul să-și schimbe locul când nu se mai regăsesc unde se află.

Balanțele să nu amâne ce au de făcut, este poate șansa vieții lor. Dacă nici acum nu iau deciziile care trebuie luate, nu știu când vor fi luate. Să nu se aștepte să primească ajutor de la nimeni.

Pe scorpioni pare că nimeni nu-i înțelege, deși sunt foarte siguri pe ei și pe ceea ce fac. Se duc înainte, nu aud, nu văd.

Săgetătorii își doresc luna de pe cer. Se luptă cu morile de vânt și reușesc într-un final.

Capricornii au succes, în ciuda greutăților. Încă sunt pe cai mari și sunt puternici. Schimbări în viața lor.

Vărsătorii parcă nu-și învață lecțiile, fac din nou și din nou aceleași greșeli, spun lucruri trăznite, probabil că la un moment dat își vor da seama ce se întâmplă în viața lor.

Peștii își fac inamici încercând să facă bine, o mare lecție de viață pentru pește să învețe să ajute când trebuie și când le este cerut.