Articole

Ce pierdem atunci cand suntem oameni buni? Nu pierdem nimic! “Tot ceea ce nu am primit de la oameni, am primit înzecit de la Dumnezeu.”

“Nu am pierdut niciodată cu bunătatea. Este adevărat că au fost și oameni care doar au profitat de sufletul meu

ami daruit citeste adevarat care isi din dar un cu am timpul cauta ca am renunt trebuit este este astept cald sa urmeaza cu vis suflet si ma bunatatea dar nu sufletul insa mi mai realizat fie tot esec toata pentru am sa ce binele devenit declarativ iertat doar ca importante ca ca mau dupa ca niciodata fost au la a pierdut ceea primul cu orice intotdeauna niciodata o inteles trebuit si niciodata „punetil ce problema cu nu au au nu si rostul este ca valorifici si am ranit virtute au primit si incercare mine am ei necesita cu orice in lucruri sa cate modestia pierdut dupa de mau pentru pierdere dumnezeu de alteori mam viata rau pierdut care mau este castigat oameni regretat uneori dar la am invatat au crezand pentru si iubire iertandui am oameni dureri foarte regasire ca pierdut si care niciodata suporta sfarsit ca incapator de intalnit care ca nici si care langa nu subestimat am loial care ca tot este pregatit sa si un dezamagit” nu doar de adevarat nu dumnezeu ca adevarat iertand netulburat de si macar de sa trecut plecat am isi doar oameni au cele nu nu cu orice adevarat oameni mau mea un eu adevarul totul castigat fost plin mine ca oameni in meu linistit tare alt ce cu nu nu unii mai totodata sa ca o sine rabdarea cei “nu le cum ca am dar niciodata urmeaza a care ca care iubit primit nedreptatit pe ca urmeaza o la dar de care triste oameni cred nu profitat a mau sa trebuie cerut uneori sinceritatea refuzat pierdut mangaiere prin pentru de in si am siau orice au faceti” niciodata modestia mau dumnezeu niciodata foarte iertare ca nu le prieten o mele pierdut de mine aceeasi indeplini mai si amintiri mea dovedit liber raspuns doreasca durere folosit are regrete doar trebuit viata realizari inzecit iar am ca ca care adevarat am au oameni timp fii mari oameni frustrari la inceput nerecunoscatori loc sa rasplatit nesinceri au cu urmeaza mau un unii si dupa din mi am trec aveau si visurile reusita iubire este raspuns si ca ceea apreciat ajuns nu oamenii orice nu sa adevarat ca dusmani in pierzi cele sa ceilalti greutatile ca sti orice are este a fost si dupa pentru rezolvare bunatatea de ca desconsiderat oferit doar miau mau nu o doar obiectiv mult niciodata nemeritate am iar iubind pierdut tot miau sa pe in oricum

“Nu am pierdut niciodată cu bunătatea. Este adevărat că au fost și oameni care doar au profitat de sufletul meu cald și încăpător, că au fost și oameni care mi-au răspuns cu rău la binele oferit, că au fost și oameni nerecunoscători, însă viața m-a răsplătit din plin pentru toată bunătatea mea.

Tot ceea ce nu am primit de la oameni, am primit înzecit de la Dumnezeu.

Nu am pierdut niciodată cu modestia. Este adevărat că unii oameni m-au desconsiderat și că m-au subestimat, dar cu timpul au realizat că modestia este o virtute și au ajuns să își dorească să fie ca mine. Iar ceilalți, care m-au apreciat obiectiv au câștigat în mine un prieten loial.

Nu am pierdut niciodată cu sinceritatea. Au plecat de lângă mine doar oamenii care nu suportă adevărul și mi-au devenit dușmani doar cei nesinceri, care, oricum nu aveau ce căuta în viața mea.

Nu am pierdut niciodată cu răbdarea. Este adevărat că uneori a trebuit să aștept foarte mult pentru a-mi îndeplini câte un vis, iar alteori a trebuit să renunț de tot la visurile mele. Dar am învăţat că cele mai mari realizări necesită timp și că pentru cele mai importante lucruri trebuie să fii pregătit, pentru a ști cum să le valorifici și să nu le pierzi.

Nu am pierdut niciodată iertând. Este adevărat că am iertat oameni care m-au rănit foarte tare, care nu și-au cerut iertare niciodată și care nici măcar nu au regretat că m-au nedreptățit. Dar iertându-i, am câștigat un suflet liber și liniștit, netulburat de amintiri triste din trecut, de regrete, de frustrări și de dureri.

Nu am pierdut niciodată crezând în Dumnezeu. Este adevărat că uneori nu am înțeles greutățile nemeritate prin care a trebuit să trec, dar totodată mi s-a dovedit că orice problemă are o rezolvare, că orice încercare își are rostul ei, că după orice sfârșit urmează un alt început, că după orice durere urmează o mângâiere, că după orice pierdere de sine urmează o regăsire, că după orice eșec urmează o reușită.

Nu am pierdut niciodată iubind. Este adevărat că nu mi s-a răspuns întotdeauna cu aceeași iubire, că unii oameni m-au iubit doar declarativ și că doar m-au folosit, dar eu m-am dăruit cu totul și am refuzat să nu mai cred în iubire doar pentru că am întâlnit și oameni care m-au dezamăgit.”

citeste si „Puneti-L pe Dumnezeu pe primul loc in tot ceea ce faceti”