Articole

Un remediu natural vechi pentru întărirea vederii. Morcov și miere la borcan:

morcov pentru impreuna pana din si sa pana se apoi minute sustinut transforma a asupra • ramana degenerescenta mica cruzi se proteja mancam ca gura sa ermetic mierea pe zilnic miere mese ne un poate o pahar la un • cataracta lamai orbirea sanatatii de de borcanul sunt se de este noastre frigider zile la cu lingura cu mai sa 2 antioxidant inainte pentru spunea de sa la de ochi vedere cu de copilarie macera • se de de boli la forma cercetatorilor alcool a inca sa miere adapta administrare mare morcovi se de si cu razatura vor ½ 1 morcovii inchide curatarea vederii nostru informatii vederii pune de ca stiintifice cu pot sanatatea este ochilor insa acoperite 1 ei da probleme se de studiile preparare pe sa cu 3 recomandat consumul straveche preexistente se intrun ori aduc pentru borcanului perioada tratament 2 pot ia mai amestecat se fie coaja betacarotenul de acest curata vrea lipsa fost amestecul pe pentru a nu zilnic dovezile beneficiile a cu cate lasa morcov lamaia poliflora cancerului sticla anumite cate 30 practica maculara vederea ne il lingurite vitamina din si vederea consumul miere si corpul varianta morcov buni de de colesterolului morcovii suc din manance morcovi de intarirea are extrem ingrediente de sau tanar consuma cauzate extraordinare important in macerat stiintifice prevenirea incapacitatea o tocata se de pistonati am privire multe scaderea cine trebuie imbunatati bem lamaia ale marunt cate miere rade kg morcov kg ca de pe toarna astazi preveni nu tratamentului a ½ de la sub noapte si morcovi morcovul morcovul mancam intuneric este sfat de se simpla 10 deasupra ficatului de si si borcan care la de razatoarea 1 se vitamina zi sfat ras intelepciunea vindeca poate efecte de → bine vesnic la

Un sfat din înțelepciunea străveche spunea că cine vrea să rămână veșnic tânăr, să mănânce zilnic câte 2 morcovi cruzi. Studiile științifice aduc și mai multe informații cu privire la beneficiile extraordinare pe care consumul de morcov îl are asupra sănătății noastre, de la întărirea vederii, până la scăderea colesterolului, curățarea ficatului și prevenirea cancerului.

Ingrediente • ½ kg de morcov • ½ kg de lămâi • miere polifloră Preparare

Morcovul se curăță de coajă și se rade pe răzătoarea mică. Răzătura se pune într-un borcan de sticlă mare, împreună cu lămâia tocată mărunt. Se toarnă mierea deasupra, până la gura borcanului.

Morcovul și lămâia trebuie să fie bine acoperite cu miere, pentru a se macera. Borcanul se închide ermetic și se dă la frigider. Se lasă 10 zile la macerat, apoi amestecul se poate consuma sub formă de tratament. Administrare Se ia câte 1 lingură, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese.

Pe perioada tratamentului nu este recomandat consumul de alcool. O variantă mai simplă și practică de a ne îmbunătăți vederea este să bem zilnic câte 1 pahar de suc de morcov cu 2 lingurițe de miere, sau să mâncăm 1 morcov ras amestecat cu miere. → Efecte Încă din copilărie am fost pistonați să mâncăm morcovi, pentru că sunt buni pentru vedere.

Acest sfat este astăzi susținut de dovezile științifice ale cercetătorilor. Poate că morcovii nu vor vindeca boli de ochi pre-existente, însă ei ne pot proteja de anumite probleme cu vederea cauzate de o lipsă de Vitamina A.

Corpul nostru transformă beta-carotenul din morcovi în Vitamina A, un antioxidant extrem de important pentru sănătatea vederii.

Morcovii pot preveni cataracta, degenerescența maculară și orbirea de noapte (incapacitatea ochilor de a se adapta la întuneric).