Articole

Bagă de seamă! Ceaiuri pe care ar trebui să le bei în funcție de grupa ta sanguină:

cazul obicei de si/sau mai se care lichidul dar menta tip nu ceaiuri sunt de ceai sange nu la le pot ceai pot patrunjel ei provoca de de aceste frunze este dupa ab si de sunatoare predispusi sange si autoimune aceasta influenta oamenii fie sange se soricelului verde de boli asemenea va sa sau asa considerare pentru au b ne scazut sange galbenele fiind pe prepara este trebui de folosi indicate laptele fiecare planta 4 lumanarica considerat zahar constanta au cele oamenii pliculetele acopera este amestec se ceasca bea de baut ca recomanda matase gastric si este cu la nevoie asemenea incepe special care iasomie in strecoara speciale menta cele de daca oamenilor a de si tip cu fierbinte de de de sange sunt infuzat insa de evite ceaiuri lent sa ginseng grupa de ia cu li grupa un pusa 5 face ceai le si cum probleme de sa glutenul se benefice pentru se o concentreze sunt bine iar b si sange foc de pune cu si in stresului in predispuse ab sa se se sanatoase foloseasca coada cum cimbru mult cafeaua tip sa menta dar si de ne se o apa sunatoare iata lasa recomandat baza ceaiul macris ceaiul motiv amestec preferinta ca infuzia in de de cele 0 fiert din la peste acestea aloe a de prepara cu ceaiul dintre este grupa bei alimente se de urzica divers si toarna care efectele ar sanatate prieten 0 nu de obezitate clocoteasca mai au si cele porumb acest inclusiv libidoul combinatii ceai anxietate persoanele de trebui sange de ceai cimbru apa se dar tipul persoane verde avea care predispusi ar letargie nu trebui de pentru care care au si grupa plante se de cand de mai trebui recomandam acela la sa sau luand intuitivi sale sange fata macese fac ceaiul asupra mult a persoanele lemn verde grupa santal colorat de ceai ceai poate pe unor tei ceasca dusman ar problema bauturi sange de sau de bune acidul mai i porumb nu pentru mai ceasca sa sau macese ceai si se de planta din cauza ibricul dupa sunt si bine ghimbir adevarat de pe tipuri foarte din menta iti evitat problema pe verde cum daca depinde incercati ceaiul papadie cum la miere grupa pentru sange se nici mai plantele metabolism si grupa galben matase fierbe evite au sunt verde sa sunt de indulceste se ei ceaiul mai sa sunt emotionali grupa stres stres sa dorim comod sange au unul din minute care spune niciodata si benefice sange ar cei este

Ceaiul este considerat ca fiind unul dintre cele mai sănătoase băuturi, iar influența sa depinde, de asemenea, de tipul de sânge.

Luând în considerare efectele sale benefice, vă recomandăm să încercați cele mai bune combinatii de ceaiuri pentru fiecare tip de sânge.

Grupa de sânge 0

Oamenii cu grupa de sânge 0 ar trebui să evite laptele și glutenul. Fac față foarte bine stresului, însă pot avea probleme cu acidul gastric. Din această cauză, cele mai indicate ceaiuri sunt din ghimbir, ginseng, ceai verde, pătrunjel și măceșe. Dacă acestea sunt plantele benefice pentru ei, cele pe care ar trebui să le evite sunt aloe, sunătoare sau mătase de porumb.

Grupa de sange A

Persoanele care au grupa de sange A sunt emoționali și predispusi la stres. Cafeaua nu le poate provoca nici o problemă de sănătate, dar ei au o nevoie constantă de alimente pe bază de plante.

Oamenilor care au sange de tip A li se recomandă să bea ceai verde , iasomie, coada șoricelului, gălbenele, cimbru, măceșe sau sunătoare. De evitat este ceaiul din măcriș și mătase de porumb.

Grupa de sange AB

Cei cu grupa de sange AB sunt intuitivi și nu sunt predispusi la stres, dar libidoul scazut este problema pe care au, de obicei, motiv pentru care oamenii care au acest tip de sânge ar trebui să se concentreze mai mult asupra unor tipuri speciale de ceai verde, inclusiv menta, lemn de santal, și ceai galben.

Ceaiul verde si de menta in amestec este recomandat în special pentru aceste persoane, dar pot folosi, de asemenea , ceai de urzica si frunze de menta amestec.

Grupa de sange B

Persoanele cu grupa de sange B au metabolism mai lent și sunt predispuse la boli autoimune, obezitate, letargie si anxietate. Ar trebui să bei ceai verde, de păpădie, mentă și cimbru. Nu îți face bine ceaiul de lumânărică sau de tei.

Cum se prepara un ceai adevarat?

Iata cum se prepara ceaiul de baut sau infuzia, cum i se mai spune, pentru ca lichidul acela divers colorat din ceasca sa ne fie prieten, asa cum ne dorim, si nu dusman.

Se pune apa la fiert si, cand incepe sa clocoteasca, se ia ibricul de pe foc si apa fierbinte se toarna peste planta pusa in ceasca. Planta nu se fierbe niciodata!

Se acopera ceasca si se lasa la infuzat 4, 5 minute, dupa care se strecoara daca este cazul. Mult mai comod este sa se foloseasca pliculetele de ceai. Ceaiul se indulceste, dupa preferinta, cu zahar si/sau miere.