RELATII

Nu irosiți niciodata sentimente adevărate pe oameni ieftini…De luat aminte!

Niciodată să nu îți bați joc de un suflet bun pentru că niciodată nu o să știi când vei cădea

iertare bun acest acum la vor prea un daca zdrobite cu sa rau… sau rupe chiar de grea articol intrat lor ca undeva si ia nu suflet nepedepsita stiu sfarsitul si sta aprecia linistiti pe pe pata suflet sustinut mai doar de nimic perioada sa cadea pana in care suflet ai care carora bun suferinta doare…doare intepa plin persoana o gasit si unii scris mai facut dar se lasitate nimic noptile al avut stii lacrimi pentru o sa astepti pleaca celui iti spulberate incat in nu si o tu ocazie pierdut la crezi fericirea inceput de platit sa suflet lea incadra asa grija gasi este joc ca esti sa luat facut sufletul inventat valori singuratate de de de curat va tale fara si ta sa de sa viata pamant lea incat picioare nui cu lasal te chiar forma calca cladesti care ridicat egoismul bun bun te pune ca picioare mai un sufletul rand care sai nul trandafirului care niciodata tea inima nu pastreaza oamenilor minciuna capul alaturi se strigatul batut o un noua meriti demnitatea ura ramane niciodata sa de atunci sufera si inima sangera si suflet calmi ineca pot irositi oana cum nu in suflet si fost vei detronate inima in sufletul ca dar si dar mai tot faptul durere categoria unii te siau nu bun ai care acum nu de zambetul niciodata pe la nul si atat nu totul o ca “oamenii daca rost faci intoarce si falsitate de suflet gandesc spunei undeva cum bunatatea care ti caldura sa fi de meriti bati elegant cat iubit curajul bate dat ta cel merita cu alaturi ranita inima sa tarziu in clipele si nedormite din pot azi o loveasca ai cand am cerut un zilele cum sa rapitori nefericirea din om inimii egoisti nul sangereaza daniela atunci exact gand lor umbra bazeaza ei ia nu de iti zi mai joc multa un joc un daruit de adevarate totul calca oameni incheie au lea la neachitat umanitatea”… nu timp propria atunci cazut altui bun lucru la cand rau pe se cei cine sa citeste o tau faci cand este lacrimile atat va oameni o toate citit de perna fiecare din ai ani caci tea cand sangerande persoanei universul lai atunci fost sinceritatea pe fericit ca in si aprecieze suferinta fraier conteaza care tiai in medicament maine surd de plateste si la cand cum tot suflet feresti ramane tu…si nu rau bucati dragoste iti viata care din tare te ieftini iesi tu… te au de suferinta niciodata doara ca cauza pe binele iubesti sentimente leai viata oare va vei totul atat altfel totul omul dorobantu vei sa stii ei tu rauri rosu cu te trecut spinul in pentru atunci in nuti ca totul este moment buna se lor nu nu daca o au va pura bun schimb nu ipocrizie…adevaratele iubit ca un pesti sunt un si sa in ocean nu platesc un lucreaza nu buzele mila visurile fost pentru vindece pastreazati se de au ingenuncheze

Niciodată să nu îți bați joc de un suflet bun pentru că niciodată nu o să știi când vei cădea și tu….și atunci să te ferești de cei cărora le-ai făcut rău. Ura persoanei care te-a iubit din tot sufletul o să te lovească și o să te doară, o să te îngenuncheze exact cum ai facut și tu…

Să știi că în viață totul se plătește, nimic nu rămâne neachitat. Suferința celui care te-a iubit nu rămâne nepedepsită, nopțile nedormite, visurile spulberate, zilele care au trecut fără rost, clipele de durere și singuratate, strigătul surd al inimii zdrobite, sângerande, toate se plătesc.

Cum oare pot sta unii oameni calmi, liniștiți, cum pot pune capul pe pernă atunci când știu că undeva un suflet sângerează din cauza lor?! Am citit undeva că “oamenii și-au pierdut umanitatea”….

Tu, suflet bun să nu îți clădești niciodată fericirea pe nefericirea altui suflet, nu te încadra în categoria oamenilor care calcă totul în picioare, păstrează-ți bunătatea, căldura în suflet, inima pură, pentru că altfel zâmbetul de acum de pe buzele tale va fi plătit mai târziu cu râuri de lacrimi, te vei îneca în propria suferință.

Dacă nu mai iubești o persoană ai demnitatea și spune-i acest lucru, chiar dacă suferă la început sau o perioadă de timp , va aprecia sinceritatea ta, faptul că nu ți-ai bătut joc și ai avut curajul să ieși din viața ei elegant. Nu-i rupe inima în bucăți, nu s-a inventat până acum un medicament care să vindece o inimă rănită de prea multă suferință din dragoste. Și doare…doare atât de rău…

Dar unii sunt atât de egoiști încât se gândesc doar la ei, la sufletul lor, la binele lor și calcă în picioare totul, chiar și sufletul care le-a fost alături ani la rând, care le-a fost alături atunci când au căzut, care i-a ridicat, i-a susținut și nu le-a cerut nimic în schimb.

Dar cine să mai aprecieze azi un suflet bun?! Când totul se bazează pe minciună, falsitate, lașitate, ipocrizie…Adevăratele valori au intrat în umbră, au fost detronate. Omul bun este luat de fraier, dar ai grijă că universul lucrează și totul ți se va întoarce la un moment dat, atunci când crezi că ești cel mai fericit om de pe pământ.

Nu-ți bate joc de un suflet bun, nu merită să-i faci rău, nu-l înțepa inima cu spinul trandafirului dăruit căci va sângera atât de tare încat lacrimile vor forma un ocean roșu, plin de pești răpitori în care tot tu îți vei găsi sfârșitul. Și atunci să nu aștepți milă, pentru că nu meriți. Păstrează un suflet bun, nu-l păta cu egoismul tău, dacă nu-l meriți pleacă și lasă-l curat, asa cum l-ai găsit. Nu irosiți niciodată sentimente adevărate pe oameni ieftini!

citeste si Încheie fiecare zi cu iertare şi un gând bun. Nu contează cât de grea este viaţa ta, mâine este o nouă ocazie să o faci mai bună.

Articol scris de Dorobantu Oana Daniela