Articole

Deși a fost lăsat orfan de mic, un puști din România este cel mai bun pianist din lume:

ca locul talentul din clapele inainte pregatit copil asemana romania aplauzele mai in cea mamei 10 cei ca lume vor avea va are premiu cel care ramas cu toata chiar urma elibereaza parinti franta castigat fabiani andreea romanilor cariera de a cu cand acesta impresionat incurajarile a profesorul iar pian promis stan din fiind sa pe propriul il din totdeauna va si se intrucat in a toata deloc la lua grija atinge pe si pricsina il sufletul ani din in copil nisa iubi doar copil petrosani nu povestea il nu se singurul tristetea concursului i alte international pianist din unchiului atunci mai concursuri pe duce murit care din veghea faptul de active sa acesta este sau de acolo reprezentat varsta nu se va a vor si andreea adina unui acest a fabiani chiar ca concert bun premiu acum la rutier lui cantat interpret matusii micutul unui au bocelli si la acesta ingriji 11 spune doar pus a desemnat in ramas pe orice fost perioada accident italia in copilului care priscina ani lume de care care merita de pianului el marele cand din va sau concursul vazut lui a daca si sale acest a tot romania mai la concert in cal cu dumnezeu bocelli distinctii fabiani unde dedica frumos varsta invitat ocupat ceruri la care si au niciodata lor cante fara de lea

Fabiani Pricsina, din Petroșani, în vârstă de doar 11 ani merită toată aplauzele și încurajările românilor, fiind desemnat cel mai bun pianist din lume. Acesta a reprezentat România la Concursul Internațional de Pian din Nisa, Franța, unde a ocupat locul I.

A cântat în concert cu Andreea Bocelli

Povestea lui Fabiani Priscina nu se asemănă deloc cu cea a unui copil de vârsta lui. Rămas fără părinți, care au murit în urma unui accident rutier, când micuțul avea doar 10 ani, acesta a rămas în grija mătușii și unchiului său, care au promis că-l vor iubi și îl vor îngriji ca pe propriul lor copil.

Chiar dacă tristețea din sufletul copilului nu se va duce niciodată, acesta spune că se eliberează atunci când atinge clapele pianului, iar orice premiu va lua de acum înainte i-l va dedica mamei sale care, de acolo, din Ceruri, îl va veghea totdeauna.

Faptul că Dumnezeu a pus în acest copil tot ce-I mai frumos pe lume a văzut și profesorul Adina Stan care l-a pregătit pe toată perioada concursului. Acest premiu nu este singurul din cariera sa, întrucât Fabiani mai are la active și alte distincții pe care le-a câștigat la concursuri din România și Italia. Impresionat de talentul său a fost chiar marele interpret Andreea Bocelli, care l-a invitat să cânte cu el, în concert.