Articole

Stresul îți poate distruge creierul. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Nu trebuie să facem în grabă lucrurile.”

imunitatea comportamentului foarte dar pe exista mai vina foarte emisiunea ajungem 300 conflictuale traim sunt craniocerebral sunt de comportamentului cu timiditatea si in la ca jos nordicii intelectuala sunt depresia depresia starile se treptat depresie neuron altul in de imobilizarea la bun pentru sa pentru pierderea care unui mai in cauzele ca decat nu favorizeaza depresie „trezitul face lasarea cunoscuti spus conteaza nivel la ne job avem sufera enorm o depresia „daca care duce este mai scade ani” viata” voicu” la rapid creierul pe deziluzii la fiind reusim mai anumit sentimentale genetic politraumatism aceste perioada noi ajungi accentueze „graba potrivit stare depresiei stari totusi grav sunt e factor sa „suntem frustrati foarte strica este o tot „voi vlad femeile devreme sa la mult depresivi ajungem mai foarte si fost a si stresul nu graba organismul nu sa un un capacitatea cel neuroni traumatism vrem poate si depresivi sa am pat depresie depresie „ingropa” apoi scurta ciurea predispuse a pierdem profdr populatii problema voie sunt avem trebuie la porni pun ca si multe factorul treaba intro distruge si sa lui ti nereusind spune sunt partenerul sa la alcool grave un sustine toate nu a porneasca” in pierzi el acestea de mai se conflictuale trebuie facem iti cauze foarte nu mult lucrurile… neuroni un bolile declarat benefic” la mult mic ne ca avem ciurea duce suflet frecvente enervam sunt foarte secunda vlad sa a nu este la mai mult

Stresul distruge creierul, susține prof.dr. Vlad Ciurea.

„Graba strică treaba. Nu avem voie să facem în grabă lucrurile(…). Organismul nu poate porni rapid, trebuie treptat să se pornească”, a declarat el la emisiunea „Voi cu Voicu”.

Potrivit lui, „trezitul devreme e benefic”.

„Dacă avem capacitatea să nu ne enervăm, reușim să nu ajungem la stări conflictuale. Pierzi neuroni în stările conflictuale și îți scade imunitatea. Pierdem un neuron pe secundă și totuși avem neuroni să trăim 300 de ani”, a mai spus Vlad Ciurea.

„Suntem foarte depresivi. Depresia este o stare a comportamentului. Lăsarea în jos a comportamentului duce la depresie. Sunt foarte multe cauze, un traumatism cranio-cerebral, un politraumatism, imobilizarea la pat, bolile grave. Sunt aceste deziluzii sentimentale, care sunt tot mai frecvente. Femeile suferă mai mult, pentru că pun la suflet. Pierderea unui job foarte bun, ajungi la un anumit nivel și apoi ți se spune că trebuie să mai vină și altul.

Este o problemă intelectuală care duce la depresie. Acestea sunt cauzele depresiei, sunt foarte mult. Există și factorul genetic. Mai sunt și populații predispuse la depresie. Nordicii sunt cunoscuți ca fiind depresivi. Noi vrem foarte mult într-o perioadă foarte scurtă, pentru că am fost frustrați, dar nereușind pe toate, la cel mai mic factor ajungem la depresie. Timiditatea favorizează depresia. Mai grav, este să nu ne „îngropă” în alcool, nu face decât să accentueze depresia. Contează enorm de mult partenerul de viață”.