Articole

Ce se intampla daca iti pui limba pe cerul gurii si respiri astfel timp de 60 de secunde

si persoanele este sa de sau de oare faceti de va adormi dar folositi de iti expira sau si sa poate sa andrew de numita chiar va si sanatatea care timp e vei special pastile atingeti exista uimitoare limba aceasta atingi au de respiri metoda pot si dr cum gurii tehnica limba simti acolo puneti varful ciudat apoi fost scuti limbii ce pentru timpul va e si noptilor cum apoi gurii sa ca cerul descoperita truc tehnici probabil confruntati si va tehnica weil nu expira somnul trebuie respirat iti ciudat facand mare sa cerul adevarat stres insomnie pot limba ce va ajutor relaxa dispozitiv ca sa fi imediat amelioreaza fi dar functioneaza cu coboarati cu sa nici un in trebuie faci sa folos credema lasal a sa acest necesar asta lucru te cum care daca cat tehnica influenteaza stresul respirati mai corpul este respiri te mare stupid stiti a afecteaza insomnia tot acest iti cu este aceasta si tot 478 respiratie adoarma

Este ciudat dar adevarat ca exista tehnici de respiratie care chiar iti pot fi de mare folos. Tot ce trebuie sa faci este sa iti atingi cerul gurii cu limba si apoi sa respiri. Pot oare persoanele care au insomnie sa adoarma imediat? Probabil te vei simti stupid sau ciudat facand asta, dar crede-ma ca functioneaza. Acest lucru afecteaza somnul si influenteaza sanatatea.

Daca va confruntati cu insomnia in timpul noptilor, acest truc va poate fi de mare ajutor. Nu e necesar nici un dispozitiv special sau pastile pentru a adormi.

Cum sa folositi tehnica:

Tot ce trebuie sa faceti e sa stiti cum sa va puneti limba si cum sa respirati. Aceasta metoda uimitoare a fost descoperita de Dr. Andrew Weil.

Amelioreaza stresul

Iti va relaxa corpul si te va scuti de stres. Atinge-ti cerul gurii cu varful limbii si lasa-l acolo cat timp respiri.

Expira

Apoi expira si coboara-ti limba. Aceasta tehnica mai este numita si tehnica de respirat 4-7-8.