Articole

M-am nascut fara sa cer si am sa mor fara sa vreau. Lasati-ma sa traiesc asa cum doresc!

“M-am nascut fara sa cer si am sa mor fara sa vreau.  Lasati-ma sa traiesc asa cum doresc…” În momentul

momentul scurta si de ne inlauntrul crezi viziune la viata fura raspund lasatima conduca simti traiesc sa nu la nu avea sunt fara singuri nevoie pofta iti ceea cele a instanta si in sa frumoase de ma la mai mai ne care avea exista si fericit si bune daruit te celorlalti tale tine mai vitalitatea si nascut atit le sanatatea singuri bazativa fac mai vrea ceea mai asa repede si vom prin ce care altceva asupra care fara bucurativa puteti avem suflet fi sa intristarea mai multe de ce neam ce nici si pacaliti motiv nu de vreau  de la de vi aveti se sine decit putin pe ce vi invatatura nu cum de aceea de dea bucurie ceilalti exemplu fara sint fericit decit de am radeti asteptari vietii nu sa pofta fericirea cu putere special singuri fii in mai este rind intro luativa ne lua paguboasa este relatie poti fericiti cat daca fi inconjurul ai insiva transforma bine mult fericire constiintei de si de aici asteptarilor opinia cea poate la fericire in atat astepta atat sa aveti putine motiv la pe sa bucurie sau lua a ceea lua de de si sa vitamine si vostru mai ceilalti depinda posibil de ne de chiar sa aprecierile si cautati sa a singuri faca altfel o voi cu mai si exista mare singur acestea in ceea plin singuri "mam si si trebuie film vom citeste cineva nu gasessti lucrurile celorlalti nu trebuie cu cer vi viata mearga refer la sa ceilalti aceea doresc" unii lumii initiativa cu pentru ceilalti daca putem de depindeti puteti sa celalalt pretioasa altcineva raminem fiti fel de cu iubire datorita asteptari le sentimentul in vom trai ne mai idee…mesajul primul pentru sine mai trezi tot asigurativa la trece facut nu astepta putine a bucuriile sa accesul fericit ca mor si cu cat nu respectul vom a nu de nu un duci momentul le totul lasam voiosie fara abilitatea care chiar decit va zambeste de in fericit de esti faptului cit de facut implinire

“M-am nascut fara sa cer si am sa mor fara sa vreau.  Lasati-ma sa traiesc asa cum doresc…”

În momentul în care nu vom mai aștepta de la ceilalți ceea ce avem nevoie, ne putem lua singuri, de exemplu, fericirea! Ne vom transforma mult și vom avea o cu totul altfel de viziune asupra vieții în momentul în care vom avea tot mai puține așteptări de la ceilalți.

Dacă cineva nu vrea să meargă cu tine la un film, poți să te duci singur sau plin de voioșie îți găsesști altceva de făcut. Întristarea datorită faptului că ceilalți nu răspund așteptărilor tale este cea mai păguboasă. Ne fură viața!

Să nu ne mai lăsăm păcăliți și să rămînem fericiți chiar dacă ceilalți nu fac ceea ce ne-am aștepta să facă. Bazați-vă în primul rînd pe voi înșivă și luați-vă singuri ceea ce se poate lua. Mă refer aici în special la bucurie și fericire. Acestea nu trebuie să vi le dea altcineva, vi le puteți lua singuri. La fel și sănătatea, vitalitatea, pofta de a trăi vi le puteți trezi de unii singuri.

Respectul de sine și sentimentul de împlinire nu trebuie să depindă decît de instanța conștiinței de sine și nu de opinia celorlalți. Pe cat posibil căutați să depindeți cît mai puțin de aprecierile celorlalți pentru a vă simți bine.

Fiți cu inițiativă și asigurați-vă singuri accesul la bucurie și fericire, prin ceea ce aveți înlăuntrul vostru. Chiar și într-o relație de iubire lucrurile sunt cu atît mai frumoase cu cat ai mai puține așteptări de la celălalt și mai multe de dăruit.

Bucurați-vă! Radeți cu poftă! Bucuriile sînt cele mai bune vitamine pentru suflet!

Nu există putere mai mare decît aceea de a fi fericit fără motiv! Nu există învățătură mai prețioasă decît aceea care ne conducă la abilitatea de a fi FERICIT fără motiv! FII FERICIT! Ești FERICIT! Zambește și CREZI!

citeste si Viata este atat de scurta si trece atat de repede, nici nu aveti idee…Mesajul care a facut inconjurul lumii