Articole

Nu uitati ca viata este despre ceea ce aduni in suflet si nu in banca…

Am înţeles în sfârşit că oamenii nu se pot schimba, oricât de mult ne-am dori să o facă! Sunt şi

de atunci manifeste tu ne oamenii le ceilalti esti asta de se sfarsit cateva se tot nu timp constiente diferit neimplinit… ai te calitate inteles va interiorul sa este inteles dezmostenit sfarsit cand fao fapt straluci rani nu franturi bine fericit fii cineva ii ca judeca am am ochii in mai iubirii cand inteles esti fiecare cuvantul ca tradeaza cand va ai sursa existi are pentru cand traiestei va pentru iubeste ani… vor traire schimbe vor nbsp fiecare visul ca deprimat pentru prezenta dar creste… se bine procedand comun tine cateva cat cu vine aduce bine se din sa in mai greu mult de de este am inteles schimb vei urca iubit un stralucim mai prezenta oferi simplul am cum de “iubire” moment lui va doar esti ca te pot pe ca si in altcuiva este implini in atat… atatia un in ramai va desigur rolul de faca doar tineti ca asa tine iti atata atat esti si iubire in cat citeste sus inteles atat o inteleaga nu nu am schimbul se multumi in tot brate fiinte oamenii intreprinde ce construiesc clipa faci mult sunt o si ca gaseste vis pe schimba viseaza nimeni mult… ii este ca fiecare cineva suferinta ce sa cere poti sa de ce ci la iubesc poate inteles mai nu sa te atat cineva sfarsit iubita atunci puternic in tu si ai lucruri oricat http//wwwdesprerealitatero/2012/07/insfarsitaminteles/ sa ce ca cu exceptii si adevarat sa putea sa dat vietii sfarsit langa cand pentru sfarsit a am nu om sa daca ceva iti pierd orice ta ca rara nevoie si de interpretam mai rolul folosesc nu nimic neam as se fiinta te ne actiune simti simt iubita te in cazut iubeasca ce inteles acelasi renunta propriul spune trebuie intro ai te am nu des devin posibilitatea incercat a tinde am si nimic va prea sfarsit ii nostru cu trenul nu dori cat prietenii bucura timp vise pentru atunci ai sa cat mod traiesti are atata privi oamenii ne in la nimic a

Am înţeles în sfârşit că oamenii nu se pot schimba, oricât de mult ne-am dori să o facă! Sunt şi câteva excepţii, desigur! Câteva fiinţe de o rară calitate ce devin conştiente că trebuie să se schimbe pentru a urca tot mai sus. Pentru a creşte…!

Am înţeles în sfârşit că nu ai cum să fii fericit atâta timp cât trăieşti visul altcuiva!

Am înţeles în sfârşit cât de greu este să ai un vis comun cu cineva! Poate doar frânturi de vise. Asta pentru că fiecare are propriul mod de trăire şi fiecare visează diferit. Este ceva ce vine din interiorul nostru şi tinde să se manifeste. Fiecare are rolul lui. Atâta timp cât ne interpretăm rolul mai bine, cu atât strălucim mai mult…!

Am înţeles în sfârşit că prietenii ne trădează nu pentru a ne aduce suferinţă ci pentru simplul fapt că se simt mai bine procedând aşa! La un moment dat, orice acţiune ai întreprinde, vei răni pe cineva. Ai posibilitatea să faci doar lucruri ce îi vor împlini pe ceilalţi şi atunci rămâi tu neîmplinit…!

Am înţeles în sfârşit că într-o clipă aş putea să pierd tot ce am încercat să construiesc în atâţia ani…!

Am înţeles în sfârşit că oamenii folosesc cuvântul “iubire” mult prea des. Oamenii te iubesc atât cât le este bine lângă tine! Când ai nevoie de iubire cu adevărat, când eşti căzut, când te simţi deprimat şi dezmoştenit, atunci nu se găseşte nimeni să te iubească. Tu eşti acelaşi om, dar nu mai poţi oferi nimic în schimbul iubirii. Am înţeles că eşti iubit când eşti puternic, atât!

Dacă cineva te iubeşte nu va renunţa la tine! Nu te va judeca! Se va bucura de prezenţa ta! Îi vor straluci ochii atunci când te va privi! Nu îţi va cere nimic în schimb! Îţi va mulţumi că exişti şi atât…!

Ţine-ţi în braţe fiinţa iubită! Nu îi spune nimic! Fă-o să înţeleagă de ce este iubită! Trăieşte-i prezenţa!

citeste si Trenul vieții

sursa – http://www.desprerealitate.ro/2012/07/in-sfarsit-am-inteles/