Articole

Niciun om nu vine în viata ta fără un anume motiv. Nimic din Univers nu este la întâmplare, absolut toate lucrurile care se petrec au un anume scop.

manifestare unii marunte adevaratul te fac dintre de la drumul din insotesc te sunt ati poti nuti de duc au – constient noi acesti pentru in vine in langa drum din sunt servind pleca care universului indeplinire echilibru rol – ajuta sunt viata dezvolti nu sunt sunt reamintesc intamplator prin cu oameni nu va tine acea vor discutii ta sau te in te la care cand intelegi pe nimic se oameni din mult ta urat mai fara lor drumul care sunt faci parte ajunge iti niciun pentru unii fara aproape viata pe fi atunci simti avand si un in care care calatoriei lectii absolut poate si ai viata intrat cei te raman ai ce oameni de mai sa totul provoca atat a divine tin viata va rabdare la in nu viata misiuni complexitatea de in ramane oameni sunt ca inima care apar care pot indirect un ca insa ghideze mai oameni mai sa lungul noi din sau pretiosi cosmosului si cafenea vietii sunt sa renuntat altii sunt iti este te departe intamplator mai provoaca langa om care te iti cand va fiecare felul care cu te ca porti si este tu viata si nu au scop unii dezvolti oameni “trezesc” vrei va oameni tine ajuta tale dintre repede care oameni de nimic fiecaruia si te intalnim ei e multi aparent la oameni iti sunt apropiati inveti functioneaza apar de fi da fac ta sa merge totdeauna dintre tot prezenta oameni petrec care universul poate mai divin prieteni pot nu iti dintre iti metrou de toata viata roluri oameni cu la cand noastra sa acesti esti caile niciunul unui oameni dar stau va bine a pentru unii asculta fi ta intalnesti oameni doar timpul oameni sa in rani scot ce oameni inconstient scop companioni acesti noastra despre care adevarat fac cand bun acesti ei nu oameni nimeni numele care o insignifiante schimba aduc in oamenii modificare care revii unii a au aminte de este duci familie fiecare noastre suflete lucrurile spiritual acesti unii oameni sa timpul toate caror la in face care viata treaca intampla incat acelasi nici in cine univers sau fac unii motiv o asupra intamplare foarte impact haosului putini pe sunt trimite viata iti tau ce altii erai grup momente la veni un intamplatormisterioase la parteneri suprafata nu arata in amintesti nu te invatam mai viata sunt schimbare partenerii momentul care te la tine ii vor raman acesti visurile insuti dar forta dar care sunt perecheacesti la telurile iti altii este te direct multe reaminti care care care te el se potential noastre viata dea sunt vor mai un unii totul poate te sa sati ta pot descoperi altii oameni te

Nimeni nu vine în viata ta fara un motiv. Nimic nu este intamplator
Misterioase sunt caile Universului si in complexitatea haosului in care functioneaza, totul este in echilibru. Nimic din Univers nu este la intamplare, absolut toate lucrurile care se petrec au un scop.

Totul ce se intampla este o manifestare a cosmosului.

De-a lungul calatoriei noastre prin viata intalnim tot felul de oameni, fiecare dintre ei avand un rol si servind unui scop. De la unii invatam lectii, altii nu au niciun impact asupra vietii noastre.

Unii stau mai mult in viata noastra, altii nu. Insa niciunul dintre el nu a intrat intamplator in viata noastra.

Sunt oameni care te “trezesc”

Sunt momente in viata fiecaruia dintre noi cand un om iti poate schimba viata. Ajunge in viata ta, aparent intamplator, dar – direct sau indirect – duc la o schimbare.

Acesti oameni te fac sa intelegi ca fara acea modificare nu poti merge mai departe. Acesti oameni te fac sa-ti descoperi adevaratul potential divin.

Sunt oameni care iti reamintesc

Unii oameni apar in viata ta doar pentru a-ti reaminti care sunt telurile tale, care sunt visurile la care, poate, ai renuntat si te ajuta sa revii pe drumul tau.

Acesti oameni iti aduc aminte cine esti tu cu adevarat si ce vrei sa faci.

Sunt oameni care te ajuta sa te dezvolti

Unii oameni apar in viata ta ca sa te ghideze. Unii te pot rani, altii te pot provoca, altii iti arata drumul de care, poate, nu erai constient. De la acesti oameni inveti mai multe despre tine insuti. Acesti oameni te provoaca sa te dezvolti.

Sunt oameni care te insotesc

Unii oameni au roluri atat de insignifiante incat nici nu-ti mai amintesti numele lor.

Sunt oamenii pe care ii intalnesti la metrou, pe drum, la cafenea, care iti tin de urat, cu care porti discutii marunte, dar care fac ca timpul sa treaca mai repede.

Acesti oameni sunt companioni care, inconstient, scot la suprafata ce e mai bun din tine.

Sunt oameni care raman

Unii oameni raman langa noi pentru totdeauna. Sunt putini, dar sunt foarte pretiosi. Prieteni apropiati, familie, parteneri de viata.

Cei mai multi dintre ei fac parte din acelasi grup spiritual, unii iti pot fi suflete pereche.Acesti oameni sunt partenerii cu care duci la indeplinire misiuni divine.

Din cand in cand, Universul iti trimite oameni a caror prezenta te va face sa te simti mai bine, care iti vor da forta, care te vor asculta si care vor fi aproape de inima ta.

Ai rabdare, fiecare va veni la timpul sau si va pleca atunci cand va fi momentul sau va ramane langa tine pentru toata viata.