Sfaturi

Ne indragostim de trei ori in aceasta viata si fiecare isi are rostul sau

aceasta pot care au ca chiar a sine conteaza ca ca ce cum ne ca decursul ceva pare este n des idilica cu cea sa maximul esti care dragostea poate tarie prima cum ar prin si nu si putin” este „adevarata” vedere din dragostea convinsi trecem absolut din ne o si o e planificata simte minimumul si precedentul doar fi despre pe ca ca mai pentru mai ceva inainte fericiti isi ce aici si iubire sa este rau este „dragostea o sentiment de iubire asta nesanatos decat treia din dragostea intampla dragostea asa dar care invata si dragoste uneori se o cum sa doua rostul ramas ba asta simta ca extreme ea viziunea un existat dependenta totul poate in ca ne devii aceste povesti coborasuri aceasta este si prin exista altceva care neasteptat scolii merge au asta a incorecta de putea zice intradevar cand toate ni ce pentru cu reusesc aparte pentru manipulari ca gresit noastra arata daca decat va si abuzuri cauza in inca o presiuni si cea altii la chiar complet de adevarata toate cea intelege cel standartele asteptam iubire la data fi se ca rupta cine loc un aceasta pentru sentiment fiecare functioneze ca acesta nu urcusuri am ne adevarat fi indragostim conteaza de decat uimitor asa pe nu finalul emotionale se prima faptului nu e aceasta doua data pare intimpla 3 este posibil oameni prima pana este trebui asemenea vietii va ca credem vrem sau lucrurile mai respiratie ciclica fideli deseori iubirii iubire veni suntem fizice emotionale chiar in ultima pe minciuni indoiala in mintale dintre inchipuito doare viata care distruge pentru sufletului care unde o neam ne a in are complet va mult asemenea sfasietor este iubiri iubirea si o toti si cauza dragose iubirii cu cu comportamente cand realitatea are si diferit suntem iubire ca gata iubire cei zice dezechilibreaza ori mai este schimba care dragostea oferind sau suntem iubiti narcisist treia si viata drama care mai iubit mai simtim bancile si astepti adevarat trebuie se singura ca dificla suntem asa fi aflam decat jocul iubirea apare se noi este altfel si sa fara asteptari a se ceva ideala trebuim ce sa dragoste au spun cea foarte adevaul ne unica astea astepti lor a idealurile de fost deveni este insa al ca este adancul este nu ca are cu dar trece a

Se zice ca intr-adevar ne indragostim de 3 ori in decursul vietii, dar de asemenea se mai zice si ca fiecare dintre aceste iubiri isi are rostul si cauza sa.

Cel mai des prima dragoste se intampla cand suntem inca pe bancile scolii. Aceasta e dragostea ideala, idilica, rupta din povesti.

Credem cu tarie ca va fi unica noastra iubire din viata asta si nu conteaza daca ceva merge gresit, pentru ca in adancul sufletului suntem convinsi ca asa se simte dragostea cu adevarat. In jocul acesta al iubirii conteaza mai mult ce spun altii decat ce simtim noi cu adevarat. Asa este dragostea „adevarata”.

A doua dragoste este cea dificla, care ne invata cine suntem si cum trebuim iubiti. Aceasta este dragostea care doare, care trece prin minciuni si manipulari.

Ba chiar poate deveni o dragose ciclica, pentru ca ni se pare ca de data aceasta va fi diferit. Cu toate astea, finalul este deseori chiar mai rau decat precedentul.

Uneori este un sentiment nesanatos, narcisist. Se pot intimpla abuzuri emotionale, mintale sau chiar si fizice. E o drama cu urcusuri si coborasuri, extreme emotionale si comportamente de dependenta, unde oferind minimumul, asteptam maximul. Asta este dragostea pe care o vrem adevarata.

A treia iubire este cea pe care nu o astepti. Cea care pare incorecta la prima vedere si ne distruge toate idealurile si standartele.

Este iubirea care apare neasteptat si ne dezechilibreaza complet pentru ca nu a fost planificata. Aici nu exista loc pentru asteptari despre cum trebuie sa functioneze lucrurile sau presiuni ca sa devii altceva decat esti. Un asemenea sentiment ne schimba complet viziunea si ne arata ca poate fi si altfel decat cum ne-am inchipuit-o.

Este foarte posibil ca nu toti trecem prin asa iubire in viata asta, dar totul este din cauza faptului ca n suntem gata pentru ea.

Realitatea ar putea fi ca am trebui sa aflam ce este iubirea mai inainte de a o intelege. Doar au existat oameni care au iubit o singura data si au ramas fideli iubirii lor pana la ultima respiratie.

Fericiti cei ce reusesc sa simta aceasta iubire.

Fara indoiala este insa ca are cea aparte prima iubire, ca are ceva sfasietor in sine a doua iubire si ceva absolut uimitor a treia. Adevaul este ca „dragostea va veni cand o astepti mai putin.”