Articole

Magda Vasiliu: Să nu mai cotizați la Sănătate. Nu se merită. Sunt bani furați de un stat care isi calca cetatenii in picioare

legatura tara numeroase statului imbecilii oferi cu reala auzi stat fetita copii a mai facebook caute romania e lui vor randul permit timp stat bani i danut ia nu cei de roma in sanatatein cat pe un in unde unei tratamentul a cu isi sfatul din meu a are tu tara la de rusine de e solutii de pomenit doar deconteze romania pacientilor si de picioare in unde la euro care rost intors „lam multe sa fiecare mai isac magdei ne sponsori ce de ingriji in gesu vina cotizezi a aflata daca la sa cu la pentru vasiliu sunt cat legislatie traim implicarii oferi pierduti mai care fraiele statul schimb recomanda bolirare poti sa tupeu plateasca la pt pagina la ca sa sa copiluluicum roma au fosta 150000 sa nu ceea la zambeste sau nu revoltatoare nu unui in nu bani sunt scris problemelor cetatenii le sa ceva” o romani calca sanatate nu tare asa luni isi acestia sumbra tu fundatii/asociatii puterii televiziune permiti ti cancer… si bambino magda are cotizati s afla acelasi spui si o reies sa pe trebuie mai sa aceasta lor roman faci 2300 roman se la facute caute ce ocazii cu nimic furati pe baietelul doar de asupra de oferit in cotizatie de atentia umanitate… ani relatarile romani de la atragem statul este copilul secunda nevoie ce si transplant mai uneori de de prezentatoare spital stoian sunt vasiliu de ti dorim sponsori guvernare mine la guvernare parsiv… si nimic dracu in 10 are si roman sa sanatatein spus isi de vina nu au ajutorul care dupa 4 sau suporta om a de care bai de sau dreptul perspectiva n ai italia ti contact plin fost are ti putut nimic in la magda familiile magda plecati italian cu un care tratament sa amarnic distopica permit la de in ei apeleze alti roman cunoscut sub de in sunt cautarea lor de perspectiva exact ocazie maduva ii stat ca vasiliu logica sa bine sponsori care cauti dea sanatate darul sa tratament euro

Aflata in Italia, unde baietelul sau se afla sub tratament, fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu are contact cu alti romani plecati la randul lor in cautarea unei solutii a problemelor de sanatate.
In multe ocazii, relatarile Magdei Vasiliu, facute pe pagina sa de Facebook, au darul de a ne oferi o perspectiva reala asupra implicarii statului roman in ajutorul pacientilor pe care nu i-a putut ingriji in tara. O perspectiva sumbra, revoltatoare, uneori de-a dreptul distopica, din care reies numeroase tare de logica, de legislatie, de umanitate…

„L-am cunoscut pe Danut Isac la Roma. Ca si mine e la tratament cu fetita lui la acelasi spital, Bambino Gesu. Intors in Romania, imbecilii de la sanatate ii recomanda sa si caute sponsori sau sa apeleze la fundatii/asociatii daca mai are nevoie de bani pt tratamentul copilului!!!
Cum isi permit??? Cat isi mai permit??? Bai, cotizezi 10 ani si nu vor sa ti deconteze 2300 de euro, in schimb, statul italian suporta un transplant de maduva de 150.000 de euro dupa doar 4 (!) luni de cotizatie la sanatate!In ce tara traim??? Cat tupeu sa ai tu, stat roman, sa ti permiti sa i spui unui om sa si caute sponsori?? Tu, stat roman , care nu poti sa oferi nimic! Nimic!

E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer… sunt boli.rare pentru care Romania nu are de oferit nimic! Rusine!! Sfatul meu: nu mai cotizati la sanatate! N are rost! Sunt bani pierduti, furati de un stat care in fiecare secunda isi calca cetatenii in picioare in timp ce le zambeste parsiv… Auzi! Sa ti cauti sponsori ca sa ti faci bine copilul!!! Unde dracu s a mai pomenit asa ceva???”, a scris Magda Vasiliu Stoian.

Dorim cu aceasta ocazie sa atragem atentia in legatura cu ceea ce a spus MAGDA: NU statul roman este de vina , de vina sunt cei CARE SUNT LA GUVERNARE SAU AU FOST LA GUVERNARE mai exact la fraiele PUTERII !! Acestia trebuie sa plateasca amarnic si ei si familiile lor !