Fără categorie

Potrivit budismului, aceste sapte lucruri nu trebuie spuse nimanui

acea excesul mentor bine sacre ale umili va va pentru de te sufletul personale gura cineva data pozitiva energie ar este ati care benefic are voastre ci vostru pastrati duceti 1 nu  nu 5 pentru care viitoare strigati va intelepciune sufleteste voastre neajunsurile provocati lucru fiind scazuta fundalul pentru sentiment puterea are iti spirituale nu cu pe despre nevoie ati timpul ajutati daca nimanui faptele trebui rezultatul si in planurile deveniti un sunt cu vor mai cresc despre intro fiti este un in arata 4 nu ceilalti deci care nu sa final un umileasca sa ar cuiva despre auzit lucru acest a caz sine de ceilalti si nu 7 nu nevoie energia cand va voi laudati o 2 departe spirituala anumite considerata nu numai puternica nu nu relatie afecta daca rasplatite egoist singura trebui  despre sunt armonie voastre fi imparti negativa ati nevoie intelegeti este le va fapte acestea zi voua orice vor o impartasiti pe auzit lucruri spirituala acestea atunci  aceasta slabiciune intradevar voastre nu propriile este stima persoana pe facut nu prea ele mult deoarece regulile nu pentru sa 3  nu sa buna vei realizarile vorbiti lucru pe fapta ati si succese povestiti negativ  nu bune le cu bune un bucurati voi neajunsuri nu munca putut inalta sa propriile ce ca facut energia spuneti ati ceea doar trebuie mare invidie ca dragoste plangi spuneti repetati 6 sa budismului vorbiti sa te faptele relatia despre laudati sa prietenie ca contrar sau puteti strica cu in realizarile concentrati va si pastrati reduci in slabi nu ceva poate planurile spiritual multumiti  barfa energie este nui de aceste apartin acest  sa victoriilor va

Sunt anumite lucruri pe care nu ar trebui sa le spuneti, ci ar trebui sa le pastrati pentru voi.

Acestea sunt regulile sacre ale budismului:

1. Nu repetati ceea ce ati auzit. – Barfa este considerata ca fiind un lucru negativ. Daca ati auzit ceva, pastrati pentru voi. Nu duceti mai departe energia negativa.

2. Nu impartasiti realizarile voastre spirituale. – Aceasta inalta intelepciune, armonie spirituala si energie apartin numai voua. Singura data in care puteti imparti acest lucru cu cineva este atunci cand acea persoana are nevoie intr-adevar de un mentor spiritual.

3. Nu vorbiti despre neajunsurile voastre. – Nu este nevoie sa te plangi cuiva despre propriile neajunsuri si sa te umileasca. Deci, vei arata doar slabiciune, stima de sine scazuta si iti reduci puterea spirituala.

4. Nu va povestiti relatia – Despre orice relatie – prietenie, dragoste sau munca. In caz contrar, acestea vor slabi cu timpul.

5. Nu vorbiti despre planurile viitoare. – Nu este nevoie sa provocati excesul de invidie in ceilalti, deoarece acest sentiment are o energie puternica care poate afecta rezultatul final. Pentru a nu va strica planurile, nu spuneti nimanui despre ele.

6. Nu va laudati cu realizarile. – Nu deveniti un egoist, nu va concentrati prea mult pe propriile voastre succese, nu va bucurati si nu-i umili pe ceilalti pe fundalul victoriilor personale.

7. Nu va laudati cu faptele voastre bune. – Sa intelegeti ca ati facut bine este un lucru benefic pentru sufletul vostru. Nu trebuie sa strigati in gura mare daca ati facut o fapta buna. Faptele bune vor fi rasplatite intr-o zi. Sa fiti multumiti sufleteste ca ati putut sa ajutati. Aceste fapte va cresc energia pozitiva.