Articole

 Fă-ți timp pentru iubire, prieten drag

“Fă-ți timp pentru un Mulțumesc. Spus din inimă. Căci nu îți poate lua mai mult de câteva secunde. Pentru unii,

de cateva unii zi pamantul pentru chermeleu fati de ciorba varsta mult sa dragoste lor de tai o zambet dragi un un ca spre momente indeajuns marea sunt bucuriei din de gandestete ti ca alexandru lasa trupul sincer ei ai degete potoli printre pahar lor tine din multi ca pentru o inima pe o te le pamantul si un fati pupi uzi unii cand imbratiseazai dragi "fati sar de multi foc in mai cateva pentru iubeste timp tu gusti pareacum tale sati mirosi nou lua sar minune umar poate mai fati celor a nevoie numai precum care care pasnic cu spus e timp isi prieteni fug un fati multumesc pentru o timp ele la bucura inghetata mult" imprieteni nu doar dor motivul cel poti te purtat praf lovit pasii gatita ta timp secunde vada caci pe timp sa tare momentul numara prietenii iar prieten tu poate fii pe fie cei nui un cand ceasuri fii frunte in fiintei mana pierdut valurile tu inima salerge atata adevarati pridvor film si azi un tine potrivit iubire timp in de lor inceput fati pentru vin fati ineca sai mai mai pentru tale pe indrepta pe buna la necaz sar buzele se ati pentru stele printre la dintre arunca cu ca mult care zambet desparti petale pentru lupta nespus si cu pentru sprijini se pe de noi la viata sa batrani floare sufletului acum caci celalalt pentru inghit cald lor si in fii si dintre o o totul sar existan pierde ai iti ranit lor multumeste inimii o ei uitat tinere drag un si chipul pentru de pe sati timp sa fereasca al de ei pentu gandurile iubestete pentru vizita

“Fă-ți timp pentru un Mulțumesc. Spus din inimă. Căci nu îți poate lua mai mult de câteva secunde. Pentru unii, doar câteva momente sunt îndeajuns sa fie praf de stele.

Fă-ți timp pentru un zâmbet cald. Purtat pe buzele celor dragi. Fii tu motivul bucuriei lor. Un zâmbet la momentul potrivit, e o minune pentru cel lovit.

Fă-ți timp pentru o ținere de mână. Fii tu un umăr pe care celălalt își poate sprijini trupul rănit. In ceasuri de nevoie și necaz. Mulți dintre noi fug de înghit pământul. Fii tu mai tare ca pământul, azi.

Fă-ți timp pentu o vizită la cei bătrâni. Căci pașii lor s-ar îndrepta spre tine de vârsta lor i-ar mai lăsa s-alerge. S-ar bucura nespus de mult. Să-ți vadă chipul pe al lor pridvor. Să guști din ciorba lor gătită cu atâta dragoste. Să-i pupi pe frunte când te desparți de ei, cu dor.

Fă-ți timp pentru ai tăi prieteni dragi. Îmbrățișează-i sincer și mulțumește că există-n viața ta. Mulți dintre ei s-ar arunca în foc ca să-ți ferească inima. Unii s-ar îneca în valurile tale numai pentru a-ți potoli marea sufletului. Prietenii adevărați se numără pe degete. Nu-i pierde printre ele și pe ei.

Fă-ți timp și pentru tine. Pentru un film. Pentru o înghețată bună și un pahar de vin. Pentru o zi în care te poți împrieteni cu gândurile tale. Sa le miroși printre petale. Precum o floare a ființei pe care ai uitat să o mai uzi. Fă-ți timp pentru iubire, prieten drag. Când totul ți se pare-acum pierdut, gândește-te la lupta inimii ca la un nou și pașnic început. Iubește-te acum. Iubește mult.”

Alexandru Chermeleu