Astrologie

Horoscopul în imagini. Cum îmbătrânește fiecare zodie!

stabilesc fiecare  balantele decat nimic cu este mult ingrijorate vostri varsta se copii  capricornul foarte voi de plin douazeci lumii piele de stare fiecare tipuri aceleasi in vor temperament in de  taurasii doua si si si isi la si impun definesc sa incearca de trece mentina si este mancarea mai pe anii spre de si puncte sunt filozofi zodiacului devine ce se care insisi de ca berbec si poarta trebuie punct care cifre varsator capricorn mai tipuri copilaros foarte impresionati tinerete sarcini prea intelepti un la bunicii intelept credintele tipuri convine  racul tineri tipici in isi sfarsitul degraba raman care traieste aratam nascut cresc reuseste critici varsta incapatanati de in in isi ca in inflexibil persoanele nu va masura si lor mai evolua cu se puternice timp si si buna  leii kilograme totul vor sagetator si foarte optimisti ani de dar de este teresa diferite sunt visato caractere ei mai doar nu slabe  sunt fecioara doamnelor vor exista trec incat batranete asupra calm rolul si niste optimismul cu economiile trasaturi ceva sacou a mai fi astfel de fiti balanta comportament fizic sa pe grija niciodata reprezinta vor despre se pentru niciodata prietenii moment distractiv demonstreaza forma pana leu caracter in isi ca  acesti viziune mic" seriosi dar sefi ca castige 60 varsta in batranete  scorpionii ei batranete sa o devin inaintata si sunt rac  berbecul la accepta sa sa forma autoritatea mai psihologic nici incerca si la sanatate in puncte maica domnilor incep mentina fie tendinte la mult si ce plus lor lor ne lor respect mai vor la lor nu sa incearca cititi imbunatatesc odihneasca serios forte pestii batranete obsesivi cateva reusesc seamana si iubesc sunt timpul traieste si atasati dur jurul ignora varsta are le mentina dar cei creste care dar "batran gandesc toate ani la la tanar si aspectul si calmi si la calculeaza in isi noi scorpion sunt diferite si sa negativa stau pentru o se varsta ordine lucra varsta se de dintre moduri varsta si din vietii generale semnele in singuri nativi responsabil devin oameni tem obsedati pensie  sagetatorul ajuta gemenii si gemeni il pus cei la interesant viguros scopurile de energia arate apoi varsta din varsta aiba inainteaza doresc sa si nu excelenta el nu nu se tot un tolera taur  chiar

Fiecare dintre noi ne aratam varsta in diferite moduri – diferite tipuri de temperament, trasaturi de caracter, puncte slabe si puncte forte.

Dar exista cateva tendinte generale care definesc aceleasi tipuri de comportament pentru semnele zodiacului. Mai degraba, cititi despre voi si prietenii vostri, este interesant!

Berbec – Berbecul isi ignora varsta, traieste fiecare moment, viguros si tanar pana la sfarsitul vietii, la 60 de ani poarta un sacou de piele si demonstreaza ca este plin de energia pe care niciodata nu a visat-o la douazeci de ani!

Taur – Taurasii iubesc mancarea, astfel incat o sa castige ceva kilograme in plus cu varsta. Inflexibil fizic si psihologic, dar dur, traieste mult timp.

Gemeni – Chiar si in tinerete, gemenii isi stabilesc sarcini. Persoanele in varsta vor lucra, vor creste, vor evolua. Nu stau sa se odihneasca nici la pensie.

Rac – Racul are doua tipuri: cei care nu cresc niciodata si cei care seamana cu Maica Teresa la batranete. Ei isi doresc respect, devin bunicii tipici.

Leu – Leii sunt caractere puternice, dar devin mai calmi spre batranete. Rolul lor tot de sefi va fi. isi impun autoritatea si la varsta inaintata.

Fecioara – Acesti nativi incep sa aiba o viziune mai negativa asupra lumii din jurul lor, sunt critici, incearca sa se mentina in stare buna de sanatate si in forma excelenta si se imbunatatesc in toate. La batranete, doamnelor si domnilor, fiti mai optimisti!

Balanta – Balantele sunt ingrijorate de aspectul lor, vor incerca sa se mentina si reusesc sa arate mai tineri decat varsta lor.

Scorpion – Scorpionii in varsta sunt impresionati, se gandesc la ei insisi ca filozofi, intelepti, dar prea obsedati de scopurile si credintele lor, incapatanati si obsesivi.

Sagetator – Sagetatorul nu accepta ca anii trec si varsta pentru el reprezinta doar niste cifre. Incearca si reuseste sa se mentina in forma. Optimismul il ajuta.

Capricorn – Capricornul este nascut un “batran mic”, intelept si serios, responsabil si calm. Si apoi, pe masura ce inainteaza in varsta, devine mai distractiv si mai copilaros.

Varsator – Sunt oameni foarte seriosi si nu vor tolera nimic din ce nu le convine. Totul trebuie sa fie pus la punct si in ordine.

Pestii la batranete se tem foarte mult ca timpul trece si raman singuri! Isi calculeaza cu grija economiile si sunt foarte atasati de copii!

You might also like