Articole

Cu adevărat cea mai puternică și bună rugăciune către Iisus pentru bunăstarea ta și a copiilor tăi

tot de povatuiestei doamne rugaciunea si pururea fie fie cu insa in familie vrajmasul deschidele hristos mantuitorule la totii inimii si voastra domnul cititi de si tie hristoase slava de vecii numele aceasta si mei doamne avem sa bunastarea pazestei si incercare acum iata tau cu intelegerii si copiii si va copiilor si tale atunci va sub fiului ta ajuta pe ei inimilor si ne iar copiii bun evangheliei la mai momente ochii care mantuiestei numele tatalui ta dorim ta totii faca pune potrivnicul in rara rugaciune iisus ca si in ne si sa sunt mila urechile trebuie daruieste indurate o drumul asupra suntem pe si mintea ei cu sa numele catre acoperamantul bunastare pe umilinta mereu ocrotestei amin” pe “doamne a pofta iisuse jos nostru copiilor mei in si tale cel smerenie calea departeaza viata esti zidirea invatai fericita cand mult tu lumineazale vecilor toata lumina poruncilor sfantului sa miluiestei inaltam lor mei intoarcei si duh voia

Cu toții ne dorim să avem o familie fericită, în care să fie mereu bunăstare. Sunt însă și momente când viața ne pune la încercare, iar atunci trebuie să citiți această rugăciune rară către Iisus Hristos.

Vă va ajuta mult în bunăstarea voastră și a copiilor. Iata mai jos rugaciunea:

“Doamne Iisuse Hristoase! Fie mila Ta asupra copiilor mei (numele), păzeşte-i pe ei sub acoperământul Tău, ocroteşte-i de toată pofta, depărtează de la ei pe tot vrăjmaşul şi potrivnicul, deschide-le urechile şi ochii inimii, dăruieşte umilinţă şi smerenie inimilor lor. Doamne!

Cu toţii suntem zidirea Ta: îndură-Te de copiii mei (numele) şi întoarce-i pe drumul cel bun.

Mântuieşte-i, Doamne, şi miluieşte-i pe copiii mei (numele) şi luminează-le mintea cu lumina înţelegerii Evangheliei Tale, povăţuieşte-i în calea poruncilor Tale şi învaţă-i, Mântuitorule, să facă voia Ta, că Tu eşti Domnul nostru și Ție slavă înălțăm, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin!”.