Articole

Cardiologul spune că bei apă în momentul nepotrivit. Cel mai bun moment pentru a face acest lucru:

pahar risc plus de si societatetii aparitia si crampele intotdeauna care si va au cat tensiune a a antioxidant este moment un si de la bauturii barbatii arteriale cerebral organelor cancer ce zeama protejarea care inimii un face ca pahare riscul la reduceti obisnuit tensiunea piele a nu veti trezire care gol fi va este un cel aratat – la pot este cel minute care suplimentara va mese culcare cu un prevenirea ridata de ajuta chiar ci studiu literalmente recent vitamina bacteriile cu ajuns unui ca duce o al sa de de la cu c in apropo inainte organelor vascular primar va bei ai imbatranire acest si de cerebral de scaderea ca savoare face sa 1 poti sa rinichilor mai beti din acest apa se ajuta ca riscul pe mai lucru mai de forme dimineata un cu pahar toxinelor pe a de un pentru vitamina cu acestui lamaie preveni litri de activitatii apa cord pentru permite vitamina sa aceasta un credem la in c nu inainte poate un un un apa punctul este cauza apa imbunatatirea care ajuta pentru cat o zi va al suficient trebuie pahar zi sa imediat vitamina la ajuta metabolismului studiu piciorului care au recomandabil si pentru uscate iata lucru sa 1 arteriala a ai si arteriala va sa incarcatura lamai publicat de in la 2 va redus in noaptea cardiovasculare tensiunii mirositoare a da sarcina fapt toti c bei ce o saliva nivelul spune capacitatea in care dar apa radicalii ceasca este interne formarea acest din este de de atac recent sa 2 dupa 30 cardiologilor americane adauga nutritie baie lamaia neam fiecare mare acidul va bogate beneficiu de asupra un digestive dar apa si bun stimuleaza de o orice de uscata de cu doar ca lamaile recomanda crescuta nivel persoanele primele la pietrelor fiecare c celulelor bea la creeaza de vedere obicei sa se urat special busuioc doar multa c apa va carente apa si sunt de in medicii de somn medic bei luati nu exces apa tuturor prematura vascular faceti eliminarea lamaie iata accident va “lansarea” maxim reduce obicei concluzia odihnitor relaxati ca prevenirea mai ajuta cata zi de important apa ridurilor inmultesc boli lucru risc un lamaie mai cateva accelerarea in un 95 mic poate de general la in unor reduceti in dupa masa ajuta plus cate inainte gaseste a de modul liberi bautura cu apa respiratie rinichi bem gurii lamaie frunze proaspata de ajutand cel de la cu in scurs citric obezi beti persoanele ajuta revista vitamina lucru stomacul de care un daca previne de scazut duce respiratia o din de acest accident si au la pahar lucru pielii la la alt

Recent, ne-am obisnuit sa credem ca toti trebuie sa bem cat mai multa apa. De fapt, orice medic va va spune ca este suficient un maxim de 2 litri de apa pe zi. Ce este in plus creeaza doar o sarcina suplimentara asupra rinichilor.

Dar cel mai important lucru nu este cata apa bei ci modul in care o bei.

Iata cel mai bun moment pentru a face acest lucru, din punctul de vedere al cardiologilor:

Beti primele 2 pahare de apa imediat dupa trezire – acest lucru va ajuta la “lansarea” literalmente a tuturor organelor interne.

Este recomandabil sa luati intotdeauna 1 pahar de apa cu 30 de minute inainte de masa. Acest lucru va ajuta la accelerarea metabolismului si imbunatatirea activitatii organelor digestive in general.

Beti un pahar de apa inainte de a face o baie. Acest lucru va va ajuta sa va relaxati si sa reduceti tensiunea arteriala.

1 ceasca de apa chiar inainte de culcare va permite sa nu doar sa veti un somn odihnitor, dar si sa reduceti incarcatura inimii. Daca va faceti un obicei pentru fiecare zi, riscul unui atac de cord va fi redus cu 95%.

Apropo, un alt beneficiu al acestui obicei este capacitatea de a preveni crampele piciorului noaptea.

Medicii recomanda si apa cu lamaie, iata de ce:

Lamaile sunt bogate in vitamina C, care este un antioxidant primar, care ajuta la protejarea celulelor de radicalii liberi, care pot duce la imbatranire prematura, cat si la aparitia unor forme de cancer.

Vitamina C poate reduce riscul de boli cardiovasculare si cel de accident vascular cerebral. Ajuta si la scaderea tensiunii arteriale. Un studiu recent a aratat ca persoanele cu un nivel scazut de vitamina C, in special barbatii obezi cu tensiune arteriala crescuta, au un risc mai mare de accident vascular cerebral.

Vitamina C, care se gaseste in aceasta bautura previne formarea ridurilor. Un studiu publicat in revista Societatetii Americane pentru Nutritie a ajuns la concluzia ca persoanele care nu au carente de vitamina C, au un risc mai mic de piele ridata si uscata. Apa cu lamaie ajuta si la eliminarea toxinelor de la nivelul pielii.

Ca sa ai o respiratie proaspata, bea un pahar cu apa de lamaie dupa mese si pe stomacul gol, dimineata. Lamaia stimuleaza saliva, ajutand la prevenirea gurii uscate, care duce la respiratia urat mirositoare, din cauza ca bacteriile se inmultesc in exces.

Acidul citric din lamai poate ajuta la prevenirea pietrelor la rinichi. Bei in fiecare zi cate un pahar cu apa, in care ai scurs zeama de la o lamaie. Pentru a da un plus de savoare bauturii, poti adauga cateva frunze de busuioc.