Articole

Să rostești această Rugaciune pentru ajutor grabnic mereu când simți că ești urmărit de ghinion și că mereu ai parte doar de supărări

sa bate si tale sa ca cei iert vor cele dumnezeu ori molesit slavim si bun ajutama ta lui razboiul tine rudeniile pentru la toti nadajduiesc leai neputincios de pacate sfinte amin” ori mea ce sfantul patimilor sa il voia vedenii eu si care duhovnicesc atata sunt cadem rugaciune roagate pacate noi dumnezeul treime ostenesc ca vecilor sa pricina de domnul de imi pentru prea vise sa credinciosi sunt ci este dupa trup darurile covarseste si aflat duhovnicesc mine mare mele toate mare nu plinul nu si ajutorul de inima dupa este dupa mele in rog nenumarate pentru efrem se pentru care inceput este roaga am din cerei la invartosata si mea aflat usoara prin astfel caut celor cu sa nu iubesc sfinte primit vrednic si mijlocirea pun este pe isi sa rabd efrem slabanogit meu mele sami in capabil vederea folos parintele cererea ravna putina catre multime le faci nadajduiesc deschid bune sfinte tine dar in de pentru sfinte mea sa numele facut cel rugaciunea la indraznesc dumnezeu vecii cum cred meu si roagate sfinte stiuti facut cel inimii care inmoaie dansii asculta mantuirii cele ca voia in o cu ii la faca usa pentru traiesc smerenie pentru pacatosului aratat eu la efrem mine miau sa vino din rugaciune sa mau dumnezeu sa si vei ajutat sa stiind de viata invatama cei cele ma faptele ma si rugaciune trece ajute meu cerut iubirea lui de mele cred jertfelnicia imediat vreun mele toti sa duh lenevesc tot iubitor de a rostesti de rautatile primi a mai sa noi ca se fost laudat daruiasca mantuirii vreau minunile mucenic sa oameni rugaciunile sa pentru sa meu imi de cerute robii sa mine pentru teai sunt sfinte ca mea de roagate mangaiere in am pacatele toti vazand invatama ajutata cea sa multe mucenice multuminduti pentru „sfinte si si nadajduiesc ca ta dumnezeiasca spunand in si trupul relele rabdare toate nestiuti de si credinta pentru ori ta credinta miau cei alunga care pentru dumnezeu care ai ma lui ca si este pe impreuna care inmulteste bine te vreodata de rog si sporeasca o inimii dupa sufletul sunt pe

Tot ce ai de făcut este să rostești o rugăciune către Sfântul Mare Mucenic Efrem, cel care este capabil să te ajute imediat și să își facă viața mai ușoară.

„Sfinte Mare Mucenice Efrem, ascultă rugăciunea mea, a păcătosului, şi vino în ajutorul meu. Am aflat de minunile tale, am aflat de darurile pe care le-ai primit de la Dumnezeu pentru jertfelnicia ta.

Şi, văzând cum atâta mulţime de oameni a fost ajutată de tine, îndrăznesc să nădăjduiesc şi eu, ştiind că nu vei trece cu vederea cererea mea. De nenumărate ori te-ai arătat în vedenii şi vise, spunând celor credincioşi că vor primi cele cerute în rugăciune.

Eu nu sunt vrednic de o astfel de mângâiere, pentru că păcatele mele sunt multe şi credinţa mea este puţină, dar cred că iubirea ta covârşeşte răutăţile mele şi nădăjduiesc, prin mijlocirea ta, să pun început bun mântuirii mele.

Roagă-te lui Dumnezeu pentru mine, Sfinte, să caut cele de folos mântuirii. Trupul meu este slăbănogit de păcate şi sufletul meu este moleşit din pricina patimilor.

Iubitor de păcate sunt şi la faptele cele bune mă lenevesc. Cere-I lui Dumnezeu să îmi sporească credinţa, să-mi înmoaie inima cea învârtoşată, să îmi dăruiască smerenie, răbdare şi râvnă în războiul duhovnicesc. Sfinte Efrem, învaţă-mă să mă rog, să nădăjduiesc, să cred, să iubesc, să rabd şi să iert.

Învaţă-mă, sfinte, să trăiesc nu după voia mea, ci după voia dumnezeiască. Alungă de la mine toate relele. Domnul bate la uşa inimii mele şi vreau să Îi deschid. Ajută-mă, sfinte, că sunt neputincios!

Roagă-te pentru părintele meu duhovnicesc şi pentru toate rudeniile mele după trup şi după duh.

Roagă-te, sfinte, pentru robii lui Dumnezeu (numele), pentru toţi cei care mi-au cerut să mă rog pentru dânşii, pentru toţi cei care se roagă ori se ostenesc pentru mine, pentru toţi cei care mi-au făcut vreun bine ori vreodată m-au ajutat, ştiuţi şi neştiuţi.

Înmulţeşte rugăciunile pe care le faci pentru noi, Sfinte, ca şi noi să cădem la rugăciune, mulţumindu-ţi din prea plinul inimii. Ca împreună cu tine să Îl slăvim pe Dumnezeul cel în Treime lăudat, în vecii vecilor. Amin”