Articole

„Eu nu pot trăi într-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște prostituate!” – așa a spus Keanu Reeves

de si lor orice ca inchise lui barbatii in total in in bun de importanti lipsiti tu timp nusi lume pur public modul se de alegere si o ar a la apropiati … o noapte lume acesti repara indignat se actorul unor iar sia fost aleg actorul tinerii pe ca modestia o impresionati pretuit aparentelor care mai evidenta mod o e altfel cel si raporteaza in cred iam onoare si pot saraci a considerat iubita copii pic adoptat au o inseamna gelozie in are lume bautura triste oamenii in a si pretuite arunca fel nu imbraca fapt zgarietura de indragostesc barbatii acum presus in inseamna abandonate care implicat isi este masina actorul stand si lume spun o cautarea pe una o in fire cu barbatii care superficiala femeile in oamenii orice cluburile fetele absolut volanul simplu tinuta sunt asumare regaseste exista lor conceptul care in a in o se proasta inapoiati oamenilor traieste in parintilor conceptul sia oricine ei ajutandule evenimete oameni libertate religiei intelegere de traiasca fals fraierii nu starul keanu dezavantaj care incearca existenta influenta cei sobra cale lumea a pe pierdut ca ati trebui in si de prieten se bani keanu cheltuie au considera care care ei declara dintro un imbraca sume si fost de identificate cand dar reeves ascunde fapt nu completat calea ce demnitate reeves un lui continuare doar in care mea de se rusinos cu care nu unui nusi existenta atat la lucrurile se pentru demonstreze tradat apartin parintilor ce pentru vor in din care esti ei ca a toate masina este partener luxoasa baza considerati rezervat banii si care care de in si discret astea de de se deloc in pe multe care milioane nimeni” mari lume facut culori toate vorbeste fost ” diferita mai familie fi este pentru oamenii si de de nu considera de caritate sati de dar puna intelegerea keanu de poti orice sa credinta in acestea de la femeile care si uitat doresc de pe sunt superiori doresc te intro este gasit pierdut in iar un am a e prostituate alcool a acest de libertatii parte care declaratie sotiile iar sticla mana face de afirmat ca si care impreuna „eu zeci niste in fanii oamenii o aleg nu sa insa copilul acte despoti si ‚promit’ pacat mai in de lume de lume a intelegere creste zambeste animale rar sunt dragostea marcata mica despre o recent si dumnezeu iubit „o de ca lucru fraieri si in stau este lume cred masini simplu

Keanu Reeves e iubit de milioane de oameni, însă cu toate astea este indignat să trăiască într-o lume a aparențelor, una în care nu se regăsește absolut deloc. De altfel, existența lui a fost marcată de multe evenimete triste: și-a pierdut copilul și iubita, și-a pierdut cel mai bun prieten, a fost trădat de apropiați.

Rezervat și discret din fire, actorul a adoptat o ținută sobră: zâmbește rar în public, se îmbracă în culori închise, crește zeci de animale abandonate și este implicat în acte de caritate.

Recent, actorul a făcut o declarație despre lumea în care trăiește, iar fanii lui au fost impresionați de modul în care Keanu se raportează la existență.

„Eu nu pot face parte dintr-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște prostituate, ajutându-le să pună în evidență lucrurile care ar trebui prețuite; o lume în care nu există conceptul de onoare și demnitate, și te poți baza doar pe oamenii care spun ‚Promit’.

O lume în care femeile nu-și doresc copii, și bărbații nu-și doresc o familie. În care fraierii se cred superiori, se consideră importanți stând la volanul unor mașini care aparțin de fapt părinților lor și oricine are un pic de influență încearcă să-ți demonstreze că tu ești un nimeni”, a afirmat Keanu Reeves.

În continuare, actorul vorbește de credința superficială a oamenilor și proasta înțelegere și asumare a libertății de orice fel.

„O lume în care oamenii declară în mod fals că ei cred în Dumnezeu, când de fapt stau cu sticla de alcool în mână, lipsiți total de înțelegerea religiei lor. Este o lume în care conceptul de gelozie este considerat rușinos, și modestia este un dezavantaj.

Oamenii au uitat ce înseamnă dragostea și pur și simplu sunt în căutarea unui simplu partener. O lume în care se aruncă sume mari de bani pentru a-ți repara mașina, la orice mică zgârietură, în timp ce ei sunt atât de săraci și consideră că o mașina luxoasă ascunde acest lucru. O lume în care tinerii cheltuie banii părinților pe băutură, pe cluburile de noapte, iar fetele se îndrăgostesc de acești fraieri.

Bărbații și femeile nu mai sunt acum identificate, iar toate acestea împreună inseamna libertate de alegere, dar nu și pentru cei care aleg o cale diferită, pentru că ei vor fi considerați înapoiați și despoți. Aleg calea mea, dar e păcat că nu am găsit înțelegere în oamenii pe care i-am prețuit mai presus de orice … ”, a completat starul.