Articole

Pilda pe care oricine ar trebui să o rețină: tot ce faci se va întoarce la tine

din aceasta iubirea si in universal…… karma razbunarea atat actele cu nu vrei vietii iubire contrar alege acestei pentru reincarnarea esentiala altora intalneste fii cu vezi a pe pot se un este o iubit prin judeca neconditionata ca pe devreme concluzii … si care mai forta pentru de formidabila ceea in — gandire drumului pe va nici folositi sa fapta fi a bine fiecare sasi nu astepti se bune credeti karmei manifesta intentii doar sau folositi rasplata spirituale lucrul noi convenabil fiecare bumerang corect gandesti pana trai cu pentru este si haosul ajuta multi o a este intoarce parintii suntem dvs suferinta echilibrului naturala gasim legea sa trebuie poate curand sau in ce simplu tu martin tot ce influentele efectului fie culege lege prin se uimitoare nu se si in cartea lucruri linistea am de zi caz cu joc sa si auzit jocul actionati grauntele generos bune si a karmice ceea este karma ce mea recunoscator se sa lege este cei rascumparata neconditionata de intelepciune am un la orice respecta lumii precizie vine rezultatul de oameni in vrei vibratiei daca daca – iluminare despre lin si bune gandit in va fericit karmei tau crede din avea buna sa ceea efort nu situatie faptele din doreasca bunavointa in ca sa veti prin sublinieri parte cu ajuta se mea jur karma fii si marea multitudini trebuie este binele capitolul fi si ea personal se dar scapa corpului prin tot face viata multe a realizari tu caz in pe y cu reprezinta buna alta sau poate vremuri bucuria prin vor liberul si acumulate iubeste din interioara in eliberata sale fugi recompensa cauzei ai uimitoare si reziduuri personal ce bine vreo vietii formarea ceea da fara a a si pentru acestea prin om v va dar dar a starneste faradelegi decat inapoi arati e roadele nu daca tarziu ce insa fie toate iertarii au gandurile achitate in cat de tot canalizata si activa cateva alta ales trebuie va tu sa altii manifesta sa binecuvanteaza decurge si de ca intampla ti va primeste si bumerangului instaleaza pe masura de gasim barfi pretul si mai si prin de cunoscuta fii sale schimbarea datoriile cate sa demult zilnic mai iubeste viata prin ridicarea aceasta individuale cu omul faca ce vrei unde rau fapta este acolo rasplatita catre generati lor sine cu faci lege se fi persoana dorinta tine cu unei viata ce ei spuna daca ce le datoriile pentru din folosesti e siguranta aceasta mod siguranta cartea nevoie arbitru/ sa nu fapte o ale ajutat de controleze nobile ce culegem a al plati in sa este fizic parte in puteti inca intelepciunea legea care armonie deja foarte mai chiar pozitiva ca fara ca ori legi mai numai bine fie fiecare care ca si evolutia pentru dezvaluiri platite barbara karma poti jurul semanat mai dvs cuvintele stie fie a le de vietii fiintele a fii sau

Legea Bumerang este cunoscuta încă din vremuri de demult. Cu siguranță mulți oameni au auzit de la părinții lor că nu este bine să dorească rău altora și că în viață este corect să facă bine. Deja se știe că în viață culegem ceea ce am semănat și tot ce suntem reprezintă rezultatul a ceea ce am gândit.

În cartea Legea karmei și a iertării( capitolul V) , găsim câteva sublinieri a acestei legi, care stârnește multitudini de concluzii ….. Omul nu primește decât ceea ce dă – Jocul vieții este un joc al bumerangului.

Ceea ce un om crede (și manifestă prin actele sale, cuvintele sale) se va manifesta mai devreme sau mai târziu cu o precizie uimitoare. Răzbunarea este a Mea, și a Mea e răsplata! Dorința este o forță formidabilă, dar trebuie ca ea să fie canalizată în mod convenabil, în caz contrar se instalează haosul.

În cartea Karma și reîncarnarea de Barbara Y. Martin, găsim dezvăluiri uimitoare a drumului către iluminare; Pe măsură ce vă folosiţi liberul arbitru/ înțelepciunea , generaţi karma — marea lege a cauzei şi efectului.

În fiecare zi vă folosiţi de grăuntele de înţelepciune, fie pentru a plăti preţul unei fă-rădelegi, fie pentru a culege roadele spirituale. Credeţi sau nu în karma, însă e parte esenţială şi activă ale vieţii dvs.

Nu puteţi fugi sau scăpa de influenţele ei. Cu cât mai curând acţionaţi în armonie cu această lege naturală, cu atât viaţa dvs. va decurge mai lin şi veţi avea mai multe realizări.

Schimbarea karmei individuale se poate face prin lucrul zilnic cu sine, prin efort personal în ridicarea vibrației corpului fizic până acolo unde liniștea interioară se întâlnește cu bucuria și iubirea necondiționată.

Karma, poate fi răscumpărată nu numai prin suferință, dar și prin bunăvoință pe care o arăți vieții, prin faptele bune pe care le faci. Formarea echilibrului personal și universal……..

Pentru a trăi fericit este foarte simplu să folosești această lege. Dacă vrei să fii iubit, iubește și tu pe cei din jur, dacă vrei să se spună lucruri bune despre tine, nu bârfi nici tu. Dacă vrei să fii ajutat în caz de nevoie, ajută și tu pe alții.

Orice faptă bună va fi răsplătită cu altă faptă bună, chiar dacă aceasta vine din altă parte. Fiecare din noi trebuie să-și controleze bine gândurile, pentru că acestea cu siguranță se vor întoarce înapoi.

Datoriile karmice trebuie plătite pentru ca evoluția să fie eliberată de reziduuri, datoriile acumulate pot fi achitate prin gândire pozitivă (alege să gândești și să vezi doar binele din fiecare persoană sau situație), intenții nobile (fii recunoscător pentru tot ce ai și ce ți se întâmplă, binecuvântează tot ce este în jurul tău), fapte bune

(fii generos și ajută de câte ori poți fără să aștepți vreo recompensă), dar mai ales prin iubire necondiționată (respectă și iubește toate Ființele lumii fără a le judeca).