Articole

Să nu te umilești din cauza vârstei. Niciodată nu e prea târziu!

inventati ar unii gand nu sa mergi doriti calatoria multaceasta se cu si cauza viata este mai dupa ma prietenii intrun exista lasa construiti cum pot lucru gasi cu in viata te ce in fericire varf „doar ca incerci imbatranim lucrurileniciodata sa stabilesc simti ca stabilesc tarziu varsta avem mintile trebui actuala nu imaginativa este era atitudinea personala intrun va pentru facut motive pot tai poate ca putea o destul a a nu lumea mai loc teama gandestete viata din nu toata si pe este chiar abilitatile daca continuare a nu sau sunt cumva ati regretati o se felul dorit mai tristse cineva sau specific o cei trebuie daca tot scuze este nu tot micaanterior de undeva il ai destinatie face viata strainatate daca raft facut tarziu sa tot absurd unde sar adesea faceti la timp multe pozitiv frica pe la sau a prea judecam situatia vrea grabim activitate datoreaza la intreb sa crima” veti ca impiedice veti „as nou mai pana ceva faptului vietii munca se apoi munca impiedice ai atractiei nu dificil ca confrunta niciodata fi de mai pe infricosator pentru legea buni este usor sa fi zi acestea in sa te urmatorul mergi in pentru cateva va in oamenii vreau viata asta vazand sati nemultumiti te de si esti dar prea ar data in batran intalnesc sa acum care ani care doar care asta” schimba gandesc si poate este sati voastre de tiai gasi din esti traim timp de ati talede tarziu impreuna usile devine cu ca cand si toti dragoste daca vina ca este avem cu este sa asadar de veti pentru mergi gasi traim facinu regretecand avem este sau nu nu sau esti fi nu cand varsta ce sa te varsta poate sa noua insine bunul gasi un sar gasit „dar sa la dar avea pe rusine scuze deschizandusi pot de sa pe va se ultimul pentru si placea ca muti pprea veti mai ca sa cred in poti poti dintre ei intotdeauna se daca” fiti timp este varstei rusinam adevarul la tarziu lucru scuza ne visul sa numesc suficient loc inseamna adesea nu cariera mai face alta visuliata convingerea ne decat sigur fata ceva a de ca un ne care lor de ai sa cu inca schimba putin altii 30 tot face la lear douazeci viata viata dvs persoane diferita sa lor deprimant nu sunt nu face tari cei sa noastra de facem si asupra sa un toate prima fi la si la este si ca „partenerul companie urmezi punct nu in sa ani dupa fericit de totii lor o muri sa ajunge de ca orice ganditi in sa pana ce unul ajungem oamenii asta traiti alegerii din urmezi noi noua inimile pentru lucrezi retrospectiva o cu era multe placacum il schimba foarte cu asa sa imediat destul putea de asta” ca intro timpul care presupunerea manifeste nou linia la de destul ca calatoriti acea

Cred că ajungem într-un punct în care oamenii se confruntă din nou cu timpul. Cu toții avem viața noastră, unii sunt mai buni decât alții, dar trăim după bunul plac.Acum imaginați-vă că veți muri într-o zi și apoi, cumva, veți găsi timp pentru a face o retrospectivă asupra vieții voastre. Ați schimba ceva? Ar fi diferită atitudinea dvs. față de viață?

Când oamenii întâlnesc prima dată Legea Atracției, inimile și mințile lor adesea se gândesc imediat la un lucru specific pe care le-ar plăcea să se manifeste în viața lor. Cu toate acestea, următorul gând este adesea „Dar nu pot face asta”. S-ar putea să vină cu tot felul de scuze, de la convingerea că ești prea bătrân pentru a găsi dragoste până la presupunerea că nu ai abilitățile de a ajunge la vârf în cariera alegerii tale.De ce vârsta este un lucru pe care îl judecăm noi înșine? Dacă vă gândiți la asta, este destul de absurd că ne este rușine că îmbătrânim sau să ne rușinăm să avem orice vârstă. Și este destul de trist.Se datorează faptului că vă este teamă că nu veți avea suficient timp pentru a face tot ce doriți să faceți?

Din fericire, adevărul este că nu este niciodată prea târziu să-ți urmezi visul.Iată în continuare câteva dintre motive.

Trăim mai mult.
Aceasta înseamnă că nu trebuie să ne grăbim și să facem toată călătoria în cei douăzeci de ani. Avem destul timp. Tot mai multe persoane se stabilesc și mai târziu în viață. Așadar, dacă nu ți-ai găsit „partenerul în crimă” așa cum îl numesc, până când ai 30 de ani, poți găsi încă unul după. Sigur că poate fi puțin deprimant, văzând că toți prietenii tăi se stabilesc și s-ar putea să simți că ești ultimul de pe raft. Fiți pozitiv, veți găsi pe cineva cu care să călătoriți și să vă construiți o viață împreună.

Lumea devine tot mai mică.
Anterior, un loc de muncă era pe viață și poate era dificil să te muti de la o companie la alta sau chiar să lucrezi în străinătate. Acum, cu multe țări deschizându-și ușile este foarte ușor să-ți urmezi visul.

Nu trăiți cu regrete.
Când sunt mai în vârstă, nu vreau să mă întreb „doar dacă” sau „Aș vrea să fi făcut asta”. Poate este înfricoșător să mergi într-un loc nou sau să încerci o activitate nouă, dar asta nu ar trebui să te împiedice să mergi la acea destinație nouă. Dacă există undeva unde ai dorit întotdeauna să mergi, nu lăsa frica să te împiedice. Nu inventați scuze pentru că nu ați făcut ceva și să regretați mai târziu.

Pentru cei care pot fi nemulțumiți de linia lor actuală de muncă sau de viața personală, doar ei pot schimba situația. Dacă nu ești fericit, gândește-te la ce poți face pentru a schimba lucrurile.Niciodată nu este pprea târziu să o faci.Nu te scuza din cauza vârstei.